Accountmanager Akoestische Projecten

Hou jij ervan jouw klanten te adviseren en verrassen? Maak jij graag écht het verschil met jouw producten, dienstverlening én expertise? Dan is onze vacature jou op het lijf geschreven; EASY Noise Control is namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Akoestische Projecten!

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons Salesteam ben je verantwoordelijk voor de verkoop van akoestische oplossingen. Na een uitgebreid inwerktraject waarin jij alle ins en outs van akoestiek leert, ga je vol vertrouwen op pad. Jij bent als Accountmanager verantwoordelijk voor het gehele traject; van verkoop tot oplevering. Uiteraard zorg je ervoor dat dit traject naadloos aansluit op de behoeften en wensen van de klant. Dit doe je onder andere door het geven van vakkundig advies, het maken en opvolgen van offertes en het bewaken van het salesproces. Je werkt landelijk en verrast jouw klanten met onze producten en dienstverlening. In deze rol heb je naast klantcontact ook veel contact met onze afdelingen Verkoop Binnendienst, Werkvoorbereiding, Logistiek, Productie en R&D.

Wat breng je mee?

Als Accountmanager Akoestische Projecten bij EASY Noise Control ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Door jouw servicegerichte en commerciële houding, zorg jij ervoor dat ieder bezoek wat je aflegt een succes wordt! Jouw passie voor het vak is aanstekelijk en je vecht voor de belangen van jouw klant. Kennis over de akoestiek en onze producten brengen wij je graag bij; fijn als jij minimaal 2 jaar ervaring in de buitendienst meebrengt. Je vindt het vanzelfsprekend dat betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid erg belangrijk zijn in deze rol.

Daarnaast herken jij je in de volgende kwalificaties:

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt enige buitendienst ervaring, of enkele jaren ervaring in de binnendienst
 • Kernwoorden als communicatief vaardig, zelfstandig en oplossingsgericht omschrijven jou
 • Affiniteit met techniek is een pré
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
 • Je bent een fijne, betrouwbare collega die graag deel uitmaakt van een groeiend en gedreven team

Wat bieden wij jou?

 • Een gedegen inwerktraject waarin je kennis maakt met akoestiek;
 • Ruimte om te groeien en ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk;
 • Een gezellige, informele en groeiende organisatie waarin de klant centraal staat;
 • Een hecht team met ruim 35 leuke collega’s, die elke week afsluiten met een borrel en regelmatig leuke bedrijfsuitjes organiseren;
 • Een werkweek tussen de 32-40 uur per week en goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een leaseauto, laptop, telefoon en zo nodig een thuiswerkplek.

Wie zijn wij?

EASY Noise Control adviseert, produceert, levert en monteert akoestische oplossingen voor ruimtes en machines. Vanuit ons moderne kantoorpand in De Meern (Utrecht) bedienen we de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Sinds de oprichting in 2011 zijn we sterk gegroeid door het continu vernieuwen en verbeteren van ons productaanbod en onze bedrijfsprocessen. Wij zijn trots op het bieden van een uitstekende service, die op internet gewaardeerd wordt met een 9,3. Inmiddels is EASY Noise Control uitgegroeid tot een mooi bedrijf met ruim 35 enthousiaste medewerkers. Service, passie, continu verbeteren en plezier op het werk zijn hierbij onze belangrijkste kernwaarden.

Interesse? Kijk op www.easy-noisecontrol.nl en stuur je CV met motivatie naar Joyce Snels (joyce@easy-noisecontrol.nl) of neem contact met haar op via 030-2270896.