Accountmanager Industriële Verwerkers en Bouw

Hou jij ervan jouw klanten te kunnen verrassen en ontzorgen? Maak jij graag écht het verschil met jouw producten en dienstverlening en wil je dit jouw klanten laten ervaren? Dan is onze vacature jou op het lijf geschreven; EASY Noise Control is namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Industriële Verwerkers en Bouw!

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons Salesteam ben je verantwoordelijk voor het initiëren, onderhouden en uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille. Deze bestaat uit industriële verwerkers en klanten uit de bouw, zoals machine- en voertuigfabrikanten, bouw- en afbouwbedrijven. Je werkt landelijk en verrast jouw klanten met onze producten en dienstverlening. Uiteraard zorg je ervoor dat deze naadloos aansluiten op de behoeften en wensen van de klant. Dit doe je onder andere door het geven van vakkundig advies, het maken en opvolgen van offertes en het bewaken van het proces. In deze rol heb je naast klantcontact ook veel contact met onze afdelingen Binnendienst, Werkvoorbereiding, Logistiek, Productie en R&D.

Wat breng je mee?

Als Accountmanager bij EASY Noise Control ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Door jouw servicegerichte en commerciële houding, zorg jij ervoor dat ieder bezoek wat je aflegt een succes wordt! Jouw passie voor het vak is aanstekelijk en je vecht voor de belangen van jouw klant. Kennis over de akoestiek en onze producten brengen wij je graag bij; fijn als jij minimaal 2 jaar ervaring in de Sales meebrengt. Je vindt het vanzelfsprekend dat betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid erg belangrijk zijn in deze rol.

Daarnaast herken jij je in de volgende kwalificaties:

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt enige Sales ervaring, buitendienst-ervaring is geen must
 • Je ziet CRM als verlengstuk van jezelf, bent proactief en zoekt altijd naar toegevoegde waarde en ruimte voor verbetering
 • Kernwoorden als communicatief vaardig, gedreven en oplossingsgericht omschrijven jou
 • Affiniteit met techniek is een pré
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
 • Je bent een fijne, gezellige collega die graag deel uitmaakt van een groeiend en gedreven team

Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid en vrijheid om jouw klantenportefeuille te bedienen en ontwikkelen zoals jij dat wil
 • Ruimte om te groeien en ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk
 • Een gezellige, informele en groeiende organisatie waarin de klant centraal staat.
 • Een hecht team met 35 leuke collega’s, die elke week afsluiten met een borrel en regelmatig leuke bedrijfsuitjes organiseren.
 • Een werkweek tussen de 32-40 uur per week en goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
 • Een leaseauto, laptop, telefoon en zo nodig een thuiswerkplek.

Wie zijn wij?

EASY Noise Control adviseert, produceert, levert en monteert akoestische oplossingen voor ruimtes en machines. Vanuit ons moderne kantoorpand in De Meern (Utrecht) bedienen we de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Sinds de oprichting in 2011 zijn we sterk gegroeid door het continu vernieuwen en verbeteren van ons productaanbod en onze bedrijfsprocessen. Wij zijn trots op het bieden van een uitstekende service, die op internet gewaardeerd wordt met een 9,3. Inmiddels is EASY Noise Control uitgegroeid tot een mooi bedrijf met 35 enthousiaste medewerkers, waarvan ruim 12 medewerkers zich met Sales bezig houden. Service, passie, continu verbeteren en plezier op het werk zijn hierbij onze belangrijkste kernwaarden.

Interesse? Kijk op www.easy-noisecontrol.nl en stuur je CV met motivatie naar Joyce Snels (joyce@easy-noisecontrol.nl) of neem contact met haar op via 030-2270896.