Ons bedrijf is bereikbaar maandag t/m donderdag van 08.30 tot 21.00 uur - vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur - zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.
Advies nodig?

Lees onze blog

Het belang van een goede akoestiek in sporthallen

Een goede akoestiek is in sporthallen is van groot belang. Wanneer de akoestiek in sporthallen verbeterd wordt zorgt dit voor:

  • Betere spraakverstaanbaarheid
  • Positief effect op de concentratie
  • Minder snel vermoeid
Lees meer
Jeroen Blekkenhorst
Jeroen Blekkenhorst
Akoestisch specialist (binnendienst)

Verbeter de akoestiek in sporthallen

In sporthallen zijn altijd akoestische maatregelen nodig voor een aanvaardbare akoestiek. Uit onderzoek is gebleken dat het onvoldoende is om alleen geluidsabsorptiematerialen tegen het plafond aan te brengen. Wij adviseren daarom om zowel het plafond als minimaal één kopse wand te voorzien van akoestische materialen.

Om de geluidsproblemen in sporthallen op te lossen, bieden wij brandveilige geluidsabsorberende materialen aan die tegen een stootje kunnen.

Advies nodig?

Veelgebruikte oplossingen voor goede akoestiek in sporthallen

Om de akoestiek in sporthallen te verbeteren worden er vaak geluidsabsorberende producten aangebracht op de wanden en/of plafonds. Deze zorgen ervoor dat de galm verminderd en de akoestiek verbeterd. Per ruimte dient er echter gekeken te worden naar de beste akoestische oplossing.

Bekijk assortiment

Vraag het aan dé experts

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek in uw sporthal of sportzaal, kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Vraag een meting aan
[sb_akoestisch_product blocks=”19″ _made_with_builder=”true”][/sb_akoestisch_product]
[sb_akoestisch_product blocks=”20″ _made_with_builder=”true”][/sb_akoestisch_product]
[sb_akoestisch_product blocks=”21″ _made_with_builder=”true”][/sb_akoestisch_product]
[sb_materialen blocks=”98″ _made_with_builder=”true”][/sb_materialen]