Akoestisch advies op locatie

EASY Noise Control is een full-service dienstverlener voor het verbeteren van akoestiek. Wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren. Bij het adviseren op het gebied van akoestiek is het mogelijk dat wij bij u langskomen voor een akoestisch advies op locatie. Wanneer wij een compleet project voor u uitvoeren, dan bestaat een project uit de volgende stappen:

Kennismaking en presentatie op locatie
Na een telefonische inventarisatie van de probleemstelling komt een van onze akoestisch specialisten langs op locatie. De specialist verzorgt voor u en eventuele andere geïnteresseerden een korte presentatie over de invloed van akoestiek op uw medewerkers, patiënten, cliënten, leerlingen of gasten, en bespreekt met u uw ervaringen.

Onderzoek en oplossing
Aan de hand van de kennismaking onderzoeken wij de betreffende ruimte(n) op galm, reflecties en overdracht van geluid. Indien relevant voeren wij daarbij direct een nagalmtijdmeting uit. Tevens bekijken wij samen met u diverse mogelijke producten en oplossingen aan de hand van samples, referentiefoto's en productdocumentatie.

Concreet advies & offerte
Naar aanleiding van ons bezoek ontvangt u een concreet advies voor de juiste oplossing en een offerte voor de benodigde producten. Deze offerte is een all-in tarief, desgewenst inclusief montage.

Levering en montage
Na opdracht volgt levering en eventueel montage. Ons gespecialiseerde montageteam is voorzien all benodigde hulpmiddelen voor een snelle, nette montage.

Wilt u meer informatie over een bezoek op locatie of wilt u een bezoek inplannen? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Akoestische meting