Gebruik akoestische platen in uw product

Steeds meer bedrijven zien in dat een goede akoestiek belangrijk is voor concentratie, gezondheid en comfort. Hierdoor zie je dat steeds meer bedrijven een of meerdere akoestische producten in hun assortiment hebben. EASY Noise Control is een groothandel in akoestische platen en helpt deze bedrijven in de ontwikkeling van hun akoestisch product met kennis en materialen. Onze akoestische platen worden o.a. toegepast in fotowanden, meubels, lampen en voorzetwanden.

EASYfoam FireSeal
  • Gratis deskundig en eerlijk advies
  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Maatwerk uit eigen fabriek
ruben de visser, easy noise control, werknemer

Advies nodig?
vraag het aan dé experts

Stel een vraag

EASYfoam noppenschuim akoestiek

Akoestische materialen uit voorraad

Met verwerkende bedrijven hebben we specifieke afspraken voor de levering van akoestische producten. Hierbij kan het gaan om standaard plaatmaterialen die de klant zelf verwerkt maar vaak leveren we ook maatwerk. Deze producten liggen meestal op voorraad waardoor we in staat zijn om orders binnen 1-2 werkdagen te leveren. Door goede afspraken te maken kunnen we ervoor zorgen dat we altijd voldoende voorraad hebben om uw orders uit te leveren. Veel verkochte producten zijn:

Maatwerk

Afhankelijk van uw product kan het aantrekkelijk zijn om maatwerk te leveren. In veel gevallen kan dit zorgen voor een kostenbesparing aan de kant van montage. Bij maatwerk kan je denken aan:

  • Een vorm op maat
  • Toplagen op maat
  • Lijm op maat
  • Verpakking op maat

Wij kijken altijd naar het hele proces waarbij we een zo compleet mogelijke dienstverlening bieden waardoor u kosten gaat besparen.

EASYfoam AC2
Zund, easy noise conrol

De Zünd

Veel van deze bewerkingen kunnen we uitvoeren op onze locatie te De Meern. Hier hebben we onder andere de beschikking over een Zünd cutter. Deze machine maakt het mogelijk om vrijwel automatisch iedere vorm uit te snijden of te frezen. Omdat we ook de voorraad houden op deze locatie is het mogelijk om zeer snel te schakelen indien nodig.

Meer weten over maatwerk? Neem contact met ons op

Kom eens langs in onze showroom!

EASY Noise Control is zeer centraal gelegen. Ons kantoor in De Meern (bij Utrecht) ligt enkele autominuten vanaf de kruising van A2 en A12 en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. In ons kantoor vindt u voorbeelden van al onze producten; deels in de showroom en deels verwerkt in het kantoor op de 1e verdieping. Het bezoeken van onze showroom is mogelijk op afspraak, zodat wij volledig de tijd hebben om u zo goed mogelijk te adviseren.

 

EASY Noise Control - showroom
ruben de visser, easy noise control, werknemer

Vraag advies aan

Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Metingen van galmproblemen
foam, easy noise control Advies over akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag