Allround Productiemedewerker

Hou jij ervan lekker met je handen bezig te zijn? Is niks je te gek en word je blij van het maken van écht mooie producten? Dan is onze vacature van Allround Productiemedewerker echt wat voor jou!

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons Productieteam houd jij je bezig met het volledig klaarmaken van onze orders. Zo zaag je eerst de profielen op onze profielzaag en zaag je platen op de platenzaag. Geen probleem als je dit nog niet eerder gedaan hebt; jouw collega-productiemedewerkers helpen je graag! Daarna houd je je bezig met het assembleren van de plafondeilanden, fotopanelen en scheidingswanden. Als de order helemaal klaar is, wordt deze verpakt en klaargemaakt voor verzending. En aan het einde van de dag zorgen jullie er samen voor dat de productieruimte en het magazijn er weer spik en span uit zien. 

Wat breng je mee?

Als Allround productiemedewerker EASY Noise Control heb jij uiteraard het technische inzicht om te kunnen meten, zagen, assembleren en in te pakken. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken: 

  • Je werkt gestructureerd, veilig en netjes; 
  • Je bent betrouwbaar, want je houdt je aan afspraken en komt op tijd; 
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar; 
  • Je bent een fijne, gezellige collega die graag deel uitmaakt van een groeiend en gedreven team. 

Wat bieden wij jou?

  • Een fijne werkplek in een mooi pand in De Meern (Utrecht);
  • Begeleiding door ervaren productie- en magazijn medewerkers;
  • De mogelijkheid om te leren en in de organisatie door te groeien, bijvoorbeeld naar Monteur;
  • Een hecht team met 40 leuke collega’s, die elke week afsluiten met een borrel en regelmatig leuke bedrijfsuitjes organiseren;
  • Een werkweek tussen de 32-40 uur per week en goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring, met mogelijkheid van een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

EASY Noise Control adviseert, produceert, levert en monteert akoestische oplossingen voor ruimtes en machines. Vanuit ons moderne kantoorpand in De Meern (Utrecht) bedienen we de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Sinds de oprichting in 2011 zijn we sterk gegroeid door het continu vernieuwen en verbeteren van ons productaanbod en onze bedrijfsprocessen. Wij zijn trots op het bieden van een uitstekende service, die op internet gewaardeerd wordt met een 9,4. Inmiddels is EASY Noise Control uitgegroeid tot een mooi bedrijf met ruim 40 enthousiaste medewerkers. Service, passie, continu verbeteren en plezier op het werk zijn hierbij onze belangrijkste kernwaarden.

Interesse? Kijk op www.easy-noisecontrol.nl en stuur je CV met motivatie naar Joyce Snels (joyce@easy-noisecontrol.nl) of neem contact met haar op via 030-2270896.