Ecosorb – duurzame geluidsabsorptie

EASY Noise Control kiest met Ecosorb voor een duurzaam product om de akoestiek te verbeteren. Ecosorb bestaat voor 85% uit gerecyclede kleding (de overige 15% zijn bindende vezels). Geen enkel ander geluidsisolatiemateriaal bevat zo’n groot aandeel gerecyclede vezels.

Ecosorb is niet alleen duurzaam, maar beschikt ook over uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Met een densiteit van 45 kg/m2 heeft dit product een geluidsabsorptiecoëfficiënt van 0,95. Daarnaast is Ecosorb flexibel, maar tegelijkertijd ook vormvast en zeer sterk.

Dit product is uitstekend geschikt als akoestisch materiaal voor verwerking in wandpanelen. Daarnaast kan het onder andere gebruikt worden als geluidsabsorptie ten behoeve van spanplafonds of geperforeerde plafondsystemen.

Voor grotere bedrijven is het mogelijk om oude kleding van werknemers in te zamelen en te laten recyclen tot Ecosorb platen. Deze platen kunnen vervolgens worden toegepast in diverse akoestische oplossingen. Op deze wijze kunt u als bedrijf zijnde op een zeer duurzame manier de akoestiek binnen uw bedrijf verbeteren.

Ecosorb

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Nick Knipmeijer
Akoestisch specialist

Wellicht interessant