Geluiddemping

Geluiddempende producten

Voor het dempen van het geluid hebben wij een uitgebreide collectie aan de volgende producten:

Geluidsisolerende materialen: voor het verhogen van de geluidsisolatiewaarde door het toevoegen van massa.
Geluidsabsorberende materialen: voor het verminderen van geluidsreflecties.
Trillingsisolerende materialen: voor het verminderen van contactgeluid door trillende / bewegende elementen.
Ontdreuningsmaterialen: voor het verminderen van resonanties in (metalen) plaatdelen.

Advies 

EASY Noise Control heeft, als specialist op het gebied van geluiddemping, een breed scala aan oplossingen voor het dempen van geluid. De benodigde geluiddemping is sterk afhankelijk van het geluidsprobleem. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken met onze dienstverlening, oplossingen en geluiddempende producten.

Kennis en kwaliteit

EASY Noise Control levert oplossingen voor het verminderen van lawaai en geluiddemping. Wij leveren geluiddempende materialen voor het stiller maken van machines, apparaten en voertuigen, maar ook complete oplossingen voor het bestrijden van akoestiek op de werkplek. EASY Noise Control staat voor service en gemak, kennis en kwaliteit. Materiaal voor geluiddemping Een deel van de geluiddempende materialen in het assortiment wordt in de werkplaats van EASY Noise Control geproduceerd. Andere geluiddempende producten worden rechtstreeks bij de producent afgenomen. Dit maakt het mogelijk om producten voor geluiddemping van bewezen hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Nick Knipmeijer
Nick Knipmeijer
Akoestisch specialist

Vraag het aan dé experts

Twijfelt u over de juiste toepassing van een product? Of wilt u weten welk geluiddempend materiaal het meest geschikt is voor uw geluidsprobleem? Neem dan contact op met een van onze akoestisch adviseurs. Zij geven een praktisch en doelgericht advies.

Advies nodig?