Advies nodig?

Lees onze blog

Geluidshinder tegengaan van auto, camper en bestelbus

Geluidshinder in uw auto kan uw rijplezier verstoren. Diverse geluidsproblemen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Om dit tegen te gaan zijn er speciale akoestische oplossingen, onder andere gericht op:

Jeroen Blekkenhorst
Jeroen Blekkenhorst
Akoestisch specialist

Geluidsisolatie auto

EASY Noise Control levert professionele materialen en oplossingen voor geluidsisolatie in auto, camper, Landrover en bestelbus. Naast akoestische oplossingen voor motorkap isolatie en caraudio bieden we ook oplossingen aan die gericht zijn op het voorkomen van trillingen in de carrosserie. Op deze manier wordt het rijgeluid verbeterd en zal uw rijplezier toenemen.

Onze specialisten denken graag met u mee om het geluid in uw auto te verbeteren en het juiste materiaal te selecteren.

Advies nodig?

Veelgebruikte oplossingen voor geluidsisolatie in auto’s

Specifiek voor de auto-industrie zijn er EASYdemp ontdreunignsplaten ontwikkeld, die trillingen dempen. Daarnaast zijn geluidsabsorberende materialen, die het effect van een klankkast tegen te gaan, veelgebruikte toepassingen voor auto's, campers en bestelbussen.

Vraag het aan dé experts

Twijfelt u over de juiste toepassing van een product? Of wilt u weten welk akoestisch materiaal het meest geschikt is voor een specifiek geluidsprobleem? Neem dan contact op met een van onze akoestisch adviseurs. Zij geven een praktisch en doelgericht advies.

Advies nodig?