VACATURE JUNIOR MONTEUR (40 uur)

Een afwisselende baan, waarbij je werkt met mooie producten en op diverse locaties door heel Nederland komt. Spreekt jou dit aan? Dan is dit je kans om als junior monteur aan de slag te gaan bij EASY Noise Control.

Wat ga je doen?
Als onderdeel van het team Ruimte-akoestiek ga je dagelijks mee op montage van akoestische oplossingen, zoals wand- en plafondpanelen. Je werkt, onder begeleiding van onze ervaren monteurs, op locatie bij onze opdrachtgevers mee aan een goed eindresultaat. Je voert montageklussen uit bij diverse bedrijven, van scholen en restaurants tot kantoren en fabrieken. Meestal in Nederland, maar soms ook in België of Duitsland. De projecten zijn zeer afwisselend, elke dag is anders.

Wie zoeken wij?
Een leuke collega met een sociale en servicegerichte houding die zijn handen graag uit de mouwen steekt. Je voelt je verantwoordelijk als visitekaartje van het bedrijf en jouw dag is goed als de klant tevreden is. Je houdt van een uitdaging, bent een doorzetter en staat open om nieuwe dingen te leren. Je bent een ochtendmens zonder hoogtevrees en beschikt bij voorkeur over rijbewijs B. Je beschikt over een (bijna) afgeronde vakopleiding richting Techniek of Bouw of hebt twee rechterhanden waar je graag mee werkt.

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige, kleine, informele organisatie waarin groei centraal staat
  • Werken met mooie producten en goed gereedschap
  • Doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig monteur
  • Nodige opleidingen en certificaten (zoals VCA en hoogwerker certificaten)
  • Een salaris passend bij je opleiding, ervaring en prestaties

Over ons
EASY Noise Control is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van akoestiek, waarin eerlijk ondernemen centraal staat. Het bedrijf is in 7 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in onze branche. Met 16 collega’s richten wij ons op akoestische oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Onze ambities zijn groot en we zijn op zoek naar iemand die samen met ons deze ambities waar wilt maken.

Contact
Ben jij de junior monteur die wij zoeken? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar vacatures@easy-noisecontrol.nl, met de vacaturetitel in het onderwerp.