Akoestische materialen op maat

Steeds vaker kiezen onze klanten voor een maatwerkoplossing waarbij wij de akoestische materialen op maat aanleveren. 

EASY Noise Control biedt maatwerk voor akoestische materialen, trillingsisolatie en ontdreuning.

Maatwerk kan ook verder gaan dan het product zelf; met een slimme verpakking en efficiënt transport kunnen voordelen worden behaald. Wij kijken daarom altijd naar het gehele proces om zo de beste dienstverlening te kunnen bieden.

groot assortiment geluidsabsorptie
remco soeteman, easy noise control

Vraag advies aan

Met maatwerk heeft u vaak meer efficiëntie, gemak en nauwkeurigheid. Wilt u weten of maatwerk voor uw bedrijf of toepassing een optie is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Metingen van galmproblemen
foam, easy noise control Maatwerk akoestische oplossingen

Stuur vrijblijvend een aanvraag

maatwerk akoestisch materiaal

Gemak en snelheid

Akoestische materialen worden in grote bulken geproduceerd. Vanwege efficiency wordt dit meestal in vaste modulematen gedaan. Kiezen voor een standaard maatvoering is in vele gevallen een slimme keuze. 

Niettemin hebben we maatwerk voor akoestische materialen makkelijk gemaakt. Soms is het namelijk fijner om kleinere maatdelen compleet aangeleverd te krijgen. Het op maat snijden doen we snel en netjes in eigen huis. 

Hiermee wordt maatwerk soms een slimmere keuze. Het wordt een kant-en-klare oplossing voor de uw toepassing. Dit maakt het eenvoudiger en sneller te verwerken. De kosten van maatwerk kunnen weliswaar hoger zijn. Dit weegt echter vaak af tegen de afvalkosten, derving door verkeerd snijden, en tijdbesparing bij montage.

 

Zünd

Om producten op maat te snijden hebben we de beschikking over een uitgebreid machinepark waaronder een Zünd cutter. Met deze “alleskunner” kunnen we vrijwel iedere vorm volledig CNC-gestuurd snijden of frezen met zeer kleine toleranties.

Grote en kleine series akoestische materialen kunnen we volledig op maat leveren. Perfect gesneden en verpakt zoals u dat wilt.

Omdat we dit inhouse doen kunnen we indien nodig zeer snel schakelen en weten we exact welke tools we nodig hebben om verschillende materialen te snijden. Het risico op fouten wordt hierdoor kleiner. Mocht er toch een fout zijn gemaakt dan zijn we in staat het snel op te lossen. 

Daarnaast kunnen we producten leveren met uiteenlopende toplagen om het materiaal te beschermen tegen bijvoorbeeld hitte, olie of water.

Zund, easy noise conrol