Geluidsscherm en omkastingen op maat

Op zoek naar een geluidsscherm of akoestische scheidingswand voor het scheiden van uw productieruimte of machines? Wilt u een volledige geluidsomkasting om uw machine of pomp?

EASY Noise Control biedt akoestische sandwichpanelen die uitstekend inzetbaar zijn voor het maken van een geluidscherm of geluidsomkasting.

Bovendien kunnen we deze volledig op maat maken en snel leveren. Ook het plaatsen, inclusief constructie en accessoires, behoort tot de mogelijkheden.

akoestische sandwichpanelen
Nick Knipmeijer

Vraag advies aan

Met maatwerk heeft u vaak meer efficiëntie, gemak en nauwkeurigheid. Wilt u advies over een geluidsomkasting of scheidingswand? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Metingen van galmproblemen
foam, easy noise control Maatwerk akoestische oplossingen

Stuur vrijblijvend een aanvraag

geluidsisolerende omkasting, buiten, easy noise control

Geluidsomkasting

Een geluidsomkasting wordt ingezet om bijvoorbeeld machines, of pompen te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp of een aggregaat die op een dak staan en veel lawaai maakt voor de omgeving. Een geluidsomkasting is volledig afgesloten om het lawaai zo goed mogelijk te beheersen.

Het is belangrijk om van te voren de omkasting en de bijbehorende constructie uit te denken. Hierbij speelt buiten o.a. windbelasting voor de juiste constructie een rol.

EASY Noise Control heeft (interne en externe) kennis om geluidsomkasting op maat te leveren. Bovendien kunnen we de omkasting plaatsen, inclusief de juiste staalconstructie en eventuele geluiddempende roosters en geluidsisolerende deuren.

Geluidsscherm

Bij industriële toepassingen of fabrieks- en productiehallen zijn geluidsschermen soms essentieel. EASY Noise Control biedt geperforeerde sandwichpanelen aan om een geluidsscherm op te bouwen.

Deze geperforeerde sandwichpanelen zijn zowel akoestisch als geluidsisolerend. Kortom, een geluidscherm wordt ingezet om lawaai te beheersen. Hiermee kunnen ze een uitstekende scheiding vormen tussen bijvoorbeeld een productiezone en assemblageruimte.

De scheidingswanden worden op maat gemaakt tot wel 13 meter hoog! U kunt ze zelf plaatsen dan wel door ons laten plaatsen (inclusief een eventuele staalconstructie). Kijk op de productpagina EASYpanel voor meer informatie.

Geluidsscherm binnen