Industrie en machinebouw

Akoestiek en geluidsproblematiek spelen een grote rol binnen de sector industrie en machinebouw. Denk hierbij aan hoge geluidniveaus die gehoorschade kunnen opleveren bij medewerkers. Vaak veroorzaakt door machines en installaties, generatoren die herrie maken. Daarnaast speelt galm een rol in grote werkplaatsen waar weinig absorberende materialen aanwezig zijn. 

EASY Noise Control kan op dit gebied veel betekenen. Niet alleen door een ruim assortiment aan akoestische materialen en oplossingen. Juist door expertise in maatwerk en re-design van oplossingen bij specifieke toepassingen leveren wij meerwaarde. 

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen op de volgende pagina's en neem contact met ons op!

 

werkplaats, easy noise control

Maatwerk

Of maatwerk nodig en efficiënter is hangt af van de situatie, plek, en specifieke oplossing. Maatwerk kan bij ons op verschillende manieren en binnen meerdere productgroepen.

icon, easy noise control

Akoestische materialen

Op maat gemaakt akoestische materialen voor uw product of machine. Met een diversiteit aan materialen, diktes en eigenschappen en de service om het volledig op maat te maken biedt effectiviteit en efficiëntie.

Geluidsomkasting

Voor uw machines of pompen bieden we op maat gemaakte omkastingen. Het plaatsen, inclusief constructie en accessoires behoort tot de mogelijkheden.

Geluidsscherm

Akoestisch en geluidsisolerend geluidsscherm nodig? Met standaard en maatwerk sandwichpanelen maken we de perfecte scheidingswand in uw hal of rondom de lawaaimaker.

remco soeteman, easy noise control

Vraag advies aan

Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten in uw toepassing, offertes, samples en eventuele maatwerk mogelijkheden.

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Geluidsabsortie & Geluidsisolatie
foam, easy noise control Maatwerk akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag