Ruimte akoestiek maatwerk & design

EASY Noise Control is dé specialist in 'Ruimte Akoestiek'. Elke ruimte en situatie is anders bij het bereiken van een prettige akoestiek. Daarmee is elke oplossing ook anders. Met standaard producten in vaste modules  kunnen we niet in elke situatie uit de voeten.

Maatwerk is bij ons dan óók een standaard geworden. Hierdoor zijn we flexibel, snel en secuur. Dit betaalt zich uit in effectieve en efficiënte oplossing voor de klant.

Tegelijkertijd hebben we een breed assortiment waardoor we veel keuzevrijheid bieden. Denk aan panelen in willekeurige vorm, kleur, stof of met een eigen foto. Tevens denken we graag mee met architecten en ontwerpen om nieuwe akoestische creaties te ontwikkelen.

 

plafondeilanden aan beton

Maatwerk

Maatwerk kan bij ons simpel of complex zijn. Voor een kantoor is maatwerk om bijvoorbeeld esthetische eisen. In een productiehal is maatwerk vaak om praktische redenen. Voor elke klantvraag kan maatwerk een rol spelen.

icon, easy noise control

Plafondoplossing

Akoestische plafondoplossingen zijn vaak het meest effectief. bij het terugdringen van galm. Uiteraard hebben we dan ook vele oplossingen waarin maatwerk mogelijk is.

Wandoplossingen

Wanden zijn ideaal om te benutten voor het verbeteren van de akoestiek. We bieden verschillende wandpanelen met keuze uit fotobedrukking, kleuren, stoffen, en vormen. Vrijwel altijd maatwerk.

Akoestische objecten

Met de verscheidenheid aan materialen en vele bewerkingsmogelijkheden kunnen we tevens originele akoestische objecten maken.

Realisatie eigen design

U heeft als architect, designer of aannemer een interieurdesign voor ogen en u wilt dat de akoestische oplossing hier op af wordt gestemd. Wij gaan voor het maximaal haalbare en bewaken de wensen en eisen.

ruben de visser, werknemer, easy noise control

Vraag advies aan

Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten in uw toepassing, offertes, samples en eventuele maatwerk mogelijkheden.

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Geluidsabsortie & Geluidsisolatie
foam, easy noise control Maatwerk akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag