Wandoplossing op maat

Er zijn zeer veel akoestische wandoplossingen. Wanden lenen zich namelijk goed bij de aanpak van een slechte akoestiek. Een wand springt vaak in het oog. Een wandpaneel moet daarom passen bij het interieur, uw smaak en budget.

Wij denken graag met u mee voor de juiste wandoplossing. Dit doen we door een groot aanbod standaard oplossingen en het bieden van maatwerk. Zo maken we gestoffeerde, bedrukte, of uitgesneden wandelementen naar uw ontwerp.

Thomas van Hulst

Vraag advies aan

Met maatwerk heeft u vaak meer efficiëntie, gemak en nauwkeurigheid. Wilt u weten of maatwerk voor uw bedrijf of toepassing een optie is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Metingen van galmproblemen
foam, easy noise control Maatwerk akoestische oplossingen

Stuur vrijblijvend een aanvraag

Wandpaneel, easy noise control

Eigen ontwerp

Elke dag leveren wij akoestische fotopanelen. Volledig op maat gemaakt en met een eigen bedrukking. Dit is inmiddels standaard maatwerk en daarmee één van de meest gekozen oplossingen.

Ons maatwerk voor wandpanelen gaat verder. Te denken valt aan op maat gesneden EASYfelt elementen in een RAL-kleur (zie afbeelding links). Hierbij kunnen we rekening houden met eventuele doorvoeringen en verlichting.

Bent u een interieurdesigner en loopt u vast op de akoestische wandafwerking? Onze R&D-collega's denken graag met u mee in de mogelijkheden.