Machinebouw en apparatenbouw

Kies voor de producten, materialen en dienstverlening van EASY Noise Control voor het stiller maken van uw machines.

Ongeacht uw product, toepassingsgebied of doelgroep: stiller is beter. Een machine die minder geluid produceert is veiliger en comfortabeler in woon- en werkomgevingen. EASY Noise Control beschikt over een ruim assortiment akoestische materialen die specifiek geschikt zijn voor de machine- en apparatenbouw.

Naast de levering van akoestische materialen adviseren wij u graag over de juiste toepassing ervan. Heeft u een vraag of uitdaging op geluidstechnisch gebied, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Aggregaten & powerpacks

Kies voor een optimale combinatie van geluidsisolatie en geluidsabsorptie om hinderlijk geluid door uw aggregaten en powerpacks te verminderen.

EASY Noise Control beschikt over een uitgebreid assortiment akoestische materialen, zoals EASYfoam PU en EASYfoam AC2 geluidsabsorberende schuimen en EASYdemp ontdreuningsmaterialen. Kies de juiste materialen bij de bouw of renovatie voor een stillere, duurzamere en betere unit.

Ook bent u bij ons het juiste adres voor akoestische roosters, koelissendempers en akoestische sandwichpanelen voor het vervaardigen of bekleden van geluidsisolerende behuizingen.

Pompen & Hydrauliek

EASY Noise Control levert een uitgebreid assortiment geluidsisolerende en geluidsabsorberende materialen voor het verminderen van geluidshinder door pompen en hydrauliekunits.

Naast het leveren van onder meer akoestische schuimproducten uit voorraad adviseren wij onze klanten over de juiste toepassingen van onze materialen. Of het nu gaat om het dempen van het geluid, het ondreunen van de beplating of het reguleren van de luchttoevoer en/of -afvoer, bij EASY Noise Control bent u aan het juiste adres.

Koel- en klimaattechniek

Buitenopstellingen van koel- en klimaattechnische installaties bij uw opdrachtgevers dienen te voldoen aan de vereiste geluidsniveaus uit de wet Milieubeheer. EASY Noise Control adviseert en levert akoestische oplossingen voor het stiller maken van uw product.

EASY Noise Control is leverancier van onder meer akoestische schuimen, geluidsisolatiematerialen en ontdreuningsmaterialen waarmee de geluidsisolatiewaarde van de behuizing wordt verbeterd. Desgewenst worden deze producten (seriematig) op maat gemaakt.

Ook voor maatwerk oplossingen zoals  koelissendempers en geluidsschermen bent u bij EASY Noise Control aan het juiste adres.