VACATURE MEDEWERKER SALES & CUSTOMER SUPPORT (40 uur)

Onze klanten en collega’s zijn op zoek naar een gedreven, servicegerichte medewerker sales & customer support. Wil jij jouw bijdrage leveren aan een jong, groeiend bedrijf met een veelzijdige klantenkring en leuke collega’s? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
In deze dynamische, commerciële functie ondersteun je vanuit ons kantoor in De Meern de buitendienst van de afdeling ruimte-akoestiek. Deze afdeling richt zich projectmatig op akoestische oplossingen voor de B2B markt. De nadruk van de functie ligt op het uitvoeren van operationele taken, zoals het verwerken van verkooporders, het opstellen van offertes en het bewaken van de voortgang van verkooptrajecten. Hierbij bewaar je het overzicht en zorg je voor een goede afstemming tussen inkoop, productie en montage. Je onderhoudt contact met nieuwe en bestaande klanten en leveranciers en zorgt voor een tevreden klant. Daarnaast toon je initiatieven om processen te optimaliseren.

Wat breng je mee?
Onze nieuwe collega is enthousiast, resultaatgericht en gedreven. Bij voorkeur beschik je over:

  • Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Een positieve uitstraling
  • Een zelfstandige en zelfredzame werkhouding
  • Een gestructureerde en servicegerichte instelling
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige, kleine, informele organisatie waarin groei centraal staat
  • Een functie met een hoge mate van zelfstandigheid en ruimte voor ontplooiing
  • Een salaris passend bij je opleiding, ervaring en prestaties
  • Een nieuw kantoor met experience center en akoestisch lab (per juni 2019)

Over ons
EASY Noise Control is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van akoestiek, waarin eerlijk ondernemen centraal staat. Het bedrijf is in 7 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in onze branche. Met 16 collega’s richten wij ons op akoestische oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Onze ambities zijn groot en we zijn op zoek naar iemand die samen met ons deze ambities waar wilt maken.

Contact
Ben jij de sales & customer support medewerker die wij zoeken? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar vacatures@easy-noisecontrol.nl, met de vacaturetitel in het onderwerp.