Monteur Plafond en Wandtechniek

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Monteur Plafond en Wandtechniek die zorgt dat afspraken worden waargemaakt en onze klanten tevreden zijn.

Montagebus EASY Noise Control

EASY Noise Control adviseert, produceert, levert en monteert akoestische oplossingen voor ruimtes en machines. Sinds de oprichting in 2011 zijn we sterk gegroeid door het continu vernieuwen van ons productaanbod en onze bedrijfsprocessen alsmede het bieden van een uitstekende service. Inmiddels is EASY Noise Control uitgegroeid tot een mooi bedrijf met 30 enthousiaste medewerkers waarbij service, passie, continu verbeteren en plezier op het werk de belangrijke kernwaarden zijn.

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons montageteam ga je dagelijks mee op montage van akoestische oplossingen, zoals wand- en plafondpanelen. Je werkt, samen met onze ervaren monteurs, op locatie bij onze opdrachtgevers mee aan een goed eindresultaat. Je voert montageklussen uit bij diverse bedrijven, van scholen en restaurants tot kantoren en fabrieken. Ook voeren we steeds meer montages uit bij particulieren. Meestal in Nederland, maar soms ook in België of Duitsland. De projecten zijn zeer afwisselend, elke dag is anders.

geluiddempend plafond akoestiek in hal

Wat breng je mee?

Je bent een leuke collega met een sociale en servicegerichte houding die zijn handen graag uit de mouwen steekt. Je voelt je verantwoordelijk als visitekaartje van het bedrijf en jouw dag is goed als de klant tevreden is. Je houdt van een uitdaging, bent een doorzetter en staat open om nieuwe dingen te leren. Je bent een ochtendmens zonder hoogtevrees en beschikt bij voorkeur over rijbewijs B. Je beschikt over een afgeronde vakopleiding richting Techniek of Bouw, hebt 5 jaar werkervaring en je hebt twee rechterhanden waar je graag mee werkt.

Wat bieden wij jou?

  • een gezellige, informele organisatie waarin groei centraal staat
  • werken met mooie producten en goed gereedschap
  • een gezellig team met 30 leuke collega’s 
  • een salaris passend bij ervaring (tussen €1600 en €2800)
akoestische wandbekleding over de hele wand

Interesse? Kijk op www.easy-noisecontrol.nl en stuur je CV met motivatie naar Frank Kamminga (frank@easy-noisecontrol.nl)

Een meeloopdag(deel) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.