Advies nodig?

Blog
post
05 september 2019
Jeroen de Klaver

Nieuw: EASYpol HD wandpanelen


Het EASYpol HD wandpaneel is de nieuwste toevoeging aan de EASYpol HD collectie. De panelen zijn opgebouwd op basis van samengeperste polyestervezels. Deze geluidsabsorberende wandpanelen zijn verkrijgbaar in vier standaardvormen en worden geleverd in de kleuren wit, grijs en antraciet. Afhankelijk van de vorm van het paneel zijn er diverse patronen met perforaties mogelijk.

Geschikt voor glazen wanden
Dankzij de verschillende montagemogelijkheden is het ook mogelijk om de EASYpol HD wandpanelen toe te passen op allerlei soorten wanden. Zo maakt de optie van montage met zuignappen het mogelijk om ook een glazen wand te voorzien van een akoestisch paneel.

EASYpol HD wandpanelen cirkel

Unieke ontwerpen
Door verschillende vormen en perforaties te combineren, is het mogelijk om unieke patronen te creëren. Op basis van een pick en mix zijn veel combinaties mogelijk. Hierbij kunnen wij een impressie aan u geven van wat er mogelijk is, maar u kunt uiteraard ook zelf een creatie maken.

EASYpol HD figuur

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de EASYpol HD wandpanelen? Of wilt u een sample aanvragen van het materiaal? Neem dan contact op met een van onze akoestisch specialisten.