Specialist in geluidsisolatie en akoestiek

Over EASY Noise Control

EASY Noise Control is opgericht op 1 juli 2011. Het is een klein, jong en dynamisch bedrijf en dat willen we vooral zo houden! Dit maakt het namelijk mogelijk om snel te schakelen en een goede service te verlenen. Bij ons heeft u maar één contactpersoon en dat is wel zo prettig.

EASY
Zoals de naam al zegt willen we geluidsisolatie en akoestiek vooral een beetje makkelijker maken. Dat geldt voor het advies, onze offertes maar ook voor bijvoorbeeld online bestellen. Op onze website proberen we daarom voor uiteenlopende situaties een goede beschrijving te geven. U kunt bij ons altijd terecht voor ieder geluidsprobleem, of het nu gaat om woning akoestiek, geluidsisolatie auto, geluidsisolatie boot of akoestisch materiaal. Helaas hebben we niet voor alles een oplossing, maar we doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.

Eerlijk en integer geluidsadvies
Bij vraagstukken over akoestische materialenakoestiek en galm in gebouwen of geluidsisolatie in de industrie zijn veel gebruikers sterk afhankelijk van het advies dat ze krijgen. Wij zullen nooit iets verkopen waarvan we vooraf weten dat het niet gaat werken; we verkopen dan liever niets. Twijfelt u over de juiste oplossing? Vraag ons dan altijd om een advies!

Transparantie
Veel concurrenten werken met prijzen die niet transparant zijn, waardoor niet duidelijk is waarvoor u eigenlijk betaalt. Bij ons wordt een rekening altijd gespecificeerd. Wilt u toch zelf monteren dan is dat dus geen probleem en ziet u direct in de offerte wat de consequenties zijn. Prijzen zijn altijd all-in; bij ons geen verborgen kosten.

Continue verbetering
In een wereld die continu en steeds sneller verandert moet een bedrijf in de pas blijven lopen. Wij passen ons assortiment continu aan zodat we goede oplossingen blijven bieden die passen bij de huidige tijd.

EASY, helder en transparant

EASY Noise Control is specialist in akoestiek en geluidsisolatie in de brede zin des woords. Voor veel voorkomende geluidsproblemen hebben we een akoestische oplossing. Akoestiek en geluidsisolatie zijn daarbij altijd de kernwoorden.

Onderscheidend
Als specialist in akoestiek en geluidsisolatie onderscheiden we ons als volgt:

- Advies op locatie of op afstand voor uiteenlopende geluidsvraagstukken
- Eigen productie van uiteenlopende akoestische oplossing
- Transparante dienstverlening met een beleid gericht op online presentatie
- Groothandel in hoogwaardige akoestische materialen 

Doelgericht advies
EASY Noise Control geeft altijd een doelgericht advies op het gebied van akoestiek. Ons belangrijkste doel is dat u tevreden bent over het resultaat van akoestische maatregelen. Ons advies is er dus altijd gericht op het volgende:

- Duidelijkheid verschaffen in de huidige akoestiek en de mate waarin deze afwijkt van de gewenste akoestiek
- Een eerlijk beeld van de mogelijke verbeteringen in de akoestiek
- Een doelgericht advies op basis van uw voorkeuren 

Wanneer we geen oplossing hebben
Voor sommige geluidsproblemen hebben we (nog) geen oplossing. Hier gaat het veelal om zeer specialistische vraagstukken of kleine niches. Toch adviseren we u om ook bij dergelijke vraagstukken contact met ons op te nemen. Wij zijn bekend met de akoestische markt en kunnen u wellicht op het juiste spoor zetten van een goede aanbieder.