Een akoestische oplossing voor thuis

Door corona zitten mensen steeds vaker thuis. Dit is meer dan ooit. Hierdoor ondervinden we steeds meer hinder van de nagalm in onze eigen woning. Voor de galm binnen de ruimte hebben we dé ideale oplossingen.

Zo hebben we meerdere akoestische wandoplossingen zoals onze EASYphoto akoestisch wandpaneel. Ook hebben we verschillende plafondoplossingen zoals onze EASYceiling cloud kaderloos plafondeiland. Deze zijn te verkrijgen in diverse afmetingen.

Bij een familie in Dronten is er voor gekozen om een EASYceiling cloud kaderloos plafondeiland van 240 x 120 cm te plaatsen boven de eettafel. Het voordeel van een plafondeiland boven de eettafel is dat de reflecties van het geluid bij de bron worden opgevangen. Geluid opvangen bij de bron is het meest effectief. De geluidsbron ben je vaak zelf.

Ook een voordeel van de EASYceiling cloud is dat het wordt opgehangen met een luchtspouw waardoor de akoestische werking van het paneel hoger is dan wanneer dit direct verlijmd wordt tegen het plafond.

Onze monteurs hebben dit paneel geplaatst en ter plekke de lamp doorgevoerd. Dit in combinatie met verlichting boven het eiland wat een extra mooi effect geeft.

De klant is zeer tevreden met het resultaat, zowel akoestisch als esthetisch gezien.

akoestiek thuis

Producten in dit project

EASY plafondeiland kaderloos

EASYceiling Cloud

Kaderloos plafondeiland

  • Strakke uitstraling
  • Geheel kaderloos
  • Keuze uit meerdere kleuren
Bekijk
v.a. €135,00

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Jeroen Blekkenhorst
Binnendienst