Akoestisch probleem in zaal opgelost

JerehSalem is een Pinkstergemeente in Zaandam die sterk in opkomst is. De diensten van JerehSalem worden dankzij het groeiend aantal leden steeds drukker bezocht. Traditiegetrouw komen de bezoekers na afloop van een dienst samen in de gemeenschappelijke ruimte. Deze ruimte beschikte echter over een slechte akoestiek en EASY Noise Control werd benaderd om de situatie te verbeteren.

De slechte akoestiek had tot gevolg dat mensen moeite hadden om elkaar te verstaan. Hierdoor werd het voor de bezoekers zeer vermoeiend om zich te concentreren op een gesprek. Om meer inzicht te krijgen in de heersende akoestische situatie werd er door ons een nagalmtijdmeting uitgevoerd. Op basis hiervan werd er geadviseerd om een combinatie van akoestische plafondeilanden en EASYphoto wandpanelen toe te passen in de ruimte.

De akoestische plafondeilanden en EASYphoto wandpanelen zijn door leden van JerehSalem zelf gemonteerd. Nadat de akoestische producten geplaatst waren, is er wederom een nagalmtijdmeting uitgevoerd. Hieruit bleek dat de beloofde akoestische verbeteringen behaald waren.

Dankzij de sterk verbeterde akoestiek is het voor de bezoekers nu veel aangenamer om gebruik te maken van de gemeenschappelijke ruimte.

Producten in dit project

Meest gekozen

EASYceiling Plus

Akoestisch plafondeiland

  • Op maat leverbaar
  • Aluminium frame
  • Keuze uit verschillende kleuren
Bekijk
v.a.€101,00
werk aan de muur akoestisch
Meest gekozen

EASYphoto

Akoestisch fotopaneel

  • Op maat leverbaar
  • Print naar keuze
  • 100% recyclebaar
Bekijk
v.a.€157,60

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Ruben de Visser
Projectmanager