Akoestische schermen in kantoortuinen

Om de akoestiek in een kantoor te verbeteren wordt er veelal gebruik gemaakt van wand- en plafondoplossing. Voor galmproblemen staat EASY Noise Control hier helemaal achter.

Hedendaags komen we veel op kantoren die een ‘open karakter’ hebben, oftewel veel werknemers in een grote open ruimte. In deze ‘kantoortuinen’ merk je dat er een kakafonie aan geluid ontstaat tussen werkplekken. Om dit geluid tegen te gaan dienen barrières te worden opgeworpen. Meest effectief zijn glazen en/of stenen wanden van vloer tot plafond maar ook akoestische (bureau)schermen geven mits juist geplaatst een goede akoestische verbetering.

Ook bij Avio-Diepen, een grote leverancier in vliegtuigonderdelen, was er veel sprake van geluidsoverdracht tussen werkunits.  Werknemers belden, praatten en vergaderden door elkaar heen en dit ging ten koste van de concentratie van anderen.

Om de geluidsoverdracht tussen werkgroepen te verminderen is in overleg met de klant gekozen om EASYphoto bureauschermen te plaatsen. Deze schermen zijn akoestisch en isolerend hoogwaardig, maar ook esthetisch zeer mooi doordat het wordt voorzien van een afbeelding of ontwerp naar keuze! Het geheel is fraai vormgegeven door de marketingafdeling van de klant in nauw overleg met architect Suzanne Groenewolt van GS Architecten.

Voor meer informatie over Avio Diepen: www.avio-diepen.com

Producten in dit project

EASYphoto akoestisch bureauscherm
Nu online 30% korting

EASYphoto

Akoestisch scherm

  • Maatwerk mogelijk
  • Robuust en stevig scherm
  • Voorzien van afbeelding naar keuze
Bekijk
v.a.€374,35

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Ruben de Visser
Projectmanager