Akoestische fotoprints bij Alumet

Het bedrijf Alumet uit Etten-Leur heeft ons al voor het inrichten van hun nieuwe kantoor benaderd. Voor Alumet stond het vast dat de akoestiek vanaf de eerste minuut van betrekken in orde moest zijn. Telefonisch hebben we de situatie en mogelijkheden besproken en zijn we samen tot een goede oplossing gekomen.

Uit dit contact kwam de voorkeur voor EASYphoto wandvullende panelen. Deze panelen kunnen op de centimeter nauwkeurig gemaakt worden. En het paneel heeft aan één van beide zijden een maximale afmeting van 300cm, voor de andere zijde is geen limiet.

Voor de vergaderruimtes zijn er EASYphoto akoestische schilderijen geplaatst met de afmeting 560 x 250 cm (BxH). Voor dit paneel is er gekozen om foto's van 123rf.com uit te zoeken, zodat de scherpte (DPI) van de foto's op orde is.

In de kantoortuin is er tevens gekozen voor  een wandvullend fotopaneel van 1500 x 250 cm (BxH). In samenwerking met onze designer is er voor gekozen om drie foto's op één paneel te plaatsen.

De panelen geven een prachtig diepte-effect aan de ruimte. De wandvullende akoestische fotopanelen geven het kantoor een mooie uitstraling en een prettige akoestiek!

akoestisch fotopaneel

alumet

Producten in dit project

werk aan de muur akoestisch
Meest gekozen

EASYphoto

Akoestisch fotopaneel

  • Op maat leverbaar
  • Print naar keuze
  • 100% recyclebaar
Bekijk
v.a.€157,60

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Ruben de Visser
Projectmanager

Wellicht interessant