Diverse ruimtes bij College of Europe akoestisch verbeterd

Vorig jaar kwam akoestisch adviseur Valérie van ons Belgische kantoor met College of Europe in contact. College of Europe is een universiteit in Brugge en had in meerdere ruimtes last van een slechte akoestiek. Dit werd ervaren in het souterrain, de klaslokalen en in ruimtes die dienen als auditoriums.

Valérie is op locatiebezoek geweest en heeft samen met de klant gekeken naar de beste akoestische oplossing per ruimte. Er is gekozen om in alle ruimtes twee oplossingen terug te laten komen, waardoor een mooi geheel ontstaat: EASYceiling Plus plafondeilanden in de kleur White Frost met een wit frame en de EASYultra wandpanelen in de kleur Pepper.

Onlangs hebben onze monteurs de akoestische oplossingen in de verschillende ruimtes gemonteerd. Met het monteren van de akoestische panelen is er goed gekeken naar de esthetiek. Daarom zijn de panelen in lijn met de lampen op het plafond bevestigd. Het was een flinke klus voor onze monteurs, maar het resultaat mag er zijn.

De akoestische panelen die in deze ruimtes toegevoegd zijn zorgen voor een goede spraakverstaanbaarheid in deze grote ruimtes. Kortom een betere akoestiek en een prachtig resultaat in één! 

akoestische plafondpanelen
EASYultra akoestisch wandpaneel
Akoestische plafond eilanden
Vergaderzaal akoestische panelen
Slechte akoestiek verbeterd

Meest gekozen

EASYceiling Plus

Akoestisch plafondeiland

  • Op maat leverbaar
  • Aluminium frame
  • Keuze uit verschillende kleuren
Bekijk
v.a.€101,00
Akoestisch wandpaneel - stootvast

EASYultra

Akoestische wandpanelen

  • Maatwerk mogelijk
  • Stootvast
  • Brandveilig
Bekijk
v.a.€75,00