EASYphoto plafondeilanden in kantoor

Na de verhuizing naar een nieuw kantoorpand kreeg een consultancybureau uit Düsseldorf te maken met een akoestisch probleem. In verschillende ruimtes was er namelijk sprake van een hinderlijke galm. Aangezien er door meerdere werknemers continue wordt getelefoneerd in deze ruimtes, speelt akoestiek een belangrijke rol voor dit bedrijf. EASY Noise Control werd ingeschakeld om het galmprobleem aan te pakken.

EASYphoto plafondeilanden

Na het bezichtigen van het kantoor en het uitvoeren van een akoestische meting, viel de keuze op het toepassen van een combinatie van akoestische plafondeilanden en wandpanelen. De vergaderruimte werd voorzien van akoestische plafondeilanden met een fotoprint van het kantoorpand. Deze plafondeilanden zorgen niet alleen voor geluidsabsorptie, maar geven de vergaderruimte direct meer uitstraling en sfeer

In de overige ruimtes is er gekozen voor een andere akoestische oplossing, in de vorm van EASYphoto wandpanelen. Deze fotopanelen kunnen worden voorzien van een RAL-kleur naar keuze of een eigen print/afbeelding. Voor dit kantoor is er gekozen voor een combinatie van beide uitvoeringen. De fotopanelen met RAL-kleur zorgen voor een rustige uitstraling, terwijl de fotopanelen met print sfeer toevoegen aan de ruimte.

De combinatie van de akoestische oplossingen heeft ervoor gezorgd dat de nagalmtijd in de ruimte gereduceerd is tot 0,5 seconden. Naast een esthetische verbetering van het kantoor is de akoestiek ook sterk verbeterd. Dit zorgt voor een stijging van de productiviteit en de tevredenheid van de werknemers.

Akoestiek kantoor verbeteren

Heeft u ook last van een galmprobleem op kantoor? EASY Noise Control zorgt voor een akoestische en esthetische oplossing op maat. Neem contact op met een van onze akoestisch adviseurs, wij helpen u graag!

EASYphoto plafondeiland

EASYphoto wandpaneel

Producten in dit project

werk aan de muur akoestisch
Meest gekozen

EASYphoto

Akoestisch fotopaneel

  • Op maat leverbaar
  • Print naar keuze
  • 100% recyclebaar
Bekijk
v.a.€157,60

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Christian Festjens
Binnendienst