Let op: op dinsdag 29 november sluiten onze showroom en klantenservice een uur eerder dan normaal. We zijn hierdoor bereikbaar van 08:30 tot 16:00 uur.

De galm in kinderopvang Mirakel verminderd

Een veelvoorkomend probleem in kinderopvanglocaties is de aanwezige galm. Veel hoge kinderstemmen bij elkaar zorgen voor een relatief langere nagalmtijd dan bij groepen volwassenen. 

Bij kinderopvang Mirakel werd ditzelfde probleem ervaren. Daarom is akoestisch adviseur Valerie op locatiebezoek geweest voor een akoestische meting. Hier bleek dat de nagalmtijd inderdaad te hoog was. Voor de rust in de toch al drukke ruimte was het van belang om het probleem op te lossen met akoestische producten. Een wens van de klant was wel dat het een sfeervolle en speelse oplossing was passend in het plaatje van een kinderopvang.

Er is gekozen voor kaderloze EASYceiling Cloud plafondeilanden in de kleur White Frost. Om het effect van de rechthoekige plafondeilanden wat speelser te maken, zijn er cirkelvormige EASYceiling Cloud Circle eilanden op verschillende hoogtes toegevoegd.

Quote van de klant: ‘’We waren erg blij met hoe netjes het project opgeleverd is door de monteurs’’.

Akoestiek kinderopvang
Plafondeilanden kinderopvang
Kinderopvang akoestisch verbeterd

Kaderloos plafondeiland - akoestisch fotopaneel

EASYceiling Cloud

Kaderloos plafondeiland

  • Strakke uitstraling
  • Geheel kaderloos
  • Keuze uit meerdere kleuren
Bekijk
v.a.€189,00
geluiddempend plafond

EASYceiling Cloud Circle

Kaderloos plafondeiland

  • Ronde kaderloze plafondeilanden
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Af te hangen op iedere gewenste hoogte
Bekijk
v.a.€347,00