Advies nodig?

Referentie
17 juli 2018
Jeroen de Klaver

Akoestiek ontmoetingsruimte D’n Toversnest


In opdracht van woningcorporatie Wooninc. heeft EASY Noise Control akoestische wandpanelen in de ontmoetingsruimte van D'n Toversnest in Heeze aangebracht. Dit gebouw is in 1881 gebouwd als klooster (Sint Nicasiusgesticht) en deed later dienst als gemeenschapshuis.

Het oude klooster is recentelijk gerestaureerd en uitgebreid met 77 appartement, verdeeld over drie blokken. De centrale ontmoetingsruimte, ontworpen door Burobas, is het hart van het woongebouw en dient als grand café. Het biedt de bewoners de mogelijkheid om uit te gaan in eigen huis.

Door de EASYphoto akoestische wandpanelen zijn op een zeer fraaie manier de verlichtingsarmaturen doorgevoerd. Op deze manier komen de elementen verlichting, akoestiek en design mooi samen. Een aanwinst voor de ontmoetingsruimte.

Akoestische fotopanelen Tovernest

Akoestische fotopanelen Tovernest