Ons bedrijf is bereikbaar maandag t/m donderdag van 08.30 tot 21.00 uur - vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur - zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.
Advies nodig?

Referentie
02 oktober 2017
Jeroen de Klaver

EASYwall verbetert akoestiek woonkamer


EASY Noise Control kreeg recentelijk een aanvraag van een klant die op zoek was naar een oplossing voor een geluidsprobleem in zijn woonkamer. Het geluidsprobleem bestond uit geluidsreflecties die afkomstig waren uit het gedeelte van de woonkamer die was ingericht als speelhoek voor de kinderen.

Voor de klant was het belangrijk dat de oplossing esthetisch gezien zou passen binnen het interieur. In overleg met de klant is er gekozen om de kinderhoek te voorzien van een EASYwall. Dit is een akoestische wandoplossing die de gehele wand bedekt met een afbeelding naar keuze. Het ontwerp voor de EASYwall werd door de klant zelf aangeleverd.

Een belangrijk voordeel van deze oplossing is dat het geluid dicht bij de bron wordt geabsorbeerd. Dit resulteert in een extra goed effect. Daarnaast voldoet de oplossing aan de esthetische wensen van de klant. Doordat de EASYwall de volledige wand bedekt, is het nauwelijks zichtbaar dat het hier om een akoestische oplossing gaat. Het lijkt net alsof de wand is voorzien van behang.

De klant is uitermate tevreden: de EASYwall past goed binnen het interieur, maakt de speelhoek vrolijk en zorgt ervoor dat de akoestiek in de ruimte sterk is verbeterd.