Stille ventilatie

Goed ventileren is van belang voor de gezondheid. Voor frisse en gezonde binnenlucht moet er constant luchtverversing plaatsvinden in uw woning. Zo verdwijnen vocht en vervuilende stoffen en is er een continue aanvoer van frisse lucht. Dit heeft tot gevolg dat gezondheidsklachten tegengegaan worden.

Bij het ventileren is het wenselijk dat buitengeluiden worden tegengegaan en dat fijnstof de woning niet binnendringt. Wij bieden twee type ventilatie-units aan, die beide fluisterstil zijn: de Sonair en de Aeropac SN. Dankzij geluidsabsorberende materialen in de ventilatie-units wordt geluid tegengegaan.

Sonair
De fluisterstille Sonair ventilatieset haalt frisse lucht naar binnen en houdt buitengeluid buiten. U heeft de keuze uit twee typen Sonair units: de A+ en de F+. De A+ vermengt de buitenlucht met de binnenlucht, waar u met name in de koudere maanden voordeel van heeft. De F+ voert uitsluitend buitenlucht aan. De Sonair units kunnen worden voorzien van drie typen filters om fijnstof en pollen te filteren. De Sonair is uitgevoerd in een matte witte kleur en heeft 2 jaar garantie.

Aeropac SN
Ook met de Aeropa SN ventilatie-unit bent u altijd verzekerd van frisse gefilterde lucht. U heeft daarbij de keuze uit drie typen filters waarmee de binnenkomende lucht wordt gefilterd op fijnstof, pollen en roetdeeltjes. De Aeropac SN is voorzien van een LCD-display waarmee u de hoeveelheid lucht en een timer kunt instellen. De stijlvolle ventilatie-unit wordt geleverd in een glanzend witte kleur en heeft 5 jaar garantie.

sonair stille ventilatie
Aeropac

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Jeroen Blekkenhorst
Binnendienst