Advies nodig?

Blog
post
09 januari 2019
Jeroen de Klaver

Uitgelicht: De FirstCall telefoonstoel


In alle rust een telefoongesprek voeren in een drukke omgeving? De FirstCall telefoonstoel biedt uitkomst. Dankzij het slimme ontwerp wordt het geluid in de stoel sterk gedempt. Ideaal voor zowel de gebruiker als de omgeving. De akoestische stoel zorgt voor privacy en is bij uitstek inzetbaar in kantoorruimten, wachtruimten en openbare gelegenheden, zoals vliegvelden en beurzen.

Ontwerp
Akoestiek en design gaan samen in onze akoestische meubels. De combinatie van onze kennis van akoestiek met ideeën van ontwerpers leidt tot prachtige functionele meubels, zoals deze FirstCall telefoonstoel. Het ontwerp van de FirstCall is gericht op korte telefoongesprekken. Er is daarom niet gekozen voor een luie stoel waar je in weg kan dutten of niet meer op wilt staan. Het is juist een stoel waarin je even makkelijk plaats neemt voor een kort telefoongesprek.

Uitvoering
De FirstCall telefoonstoel is leverbaar in 2 designstoffen van het merk Innofa: Beans en Stitch. Deze stoffen zijn in diverse kleuren leverbaar. Het is mogelijk om de binnen en buitenzijde in een verschillende kleur te stofferen.

DesignSpecs
De FirstCall is nu ook te vinden op de website van DesignSpecs! Een online platform voor interieurdesigners en interieurarchitecten gericht op het efficiënt maken van kleur- en materiaalstaten.

Contact
Wilt u meer informatie over de FirstCall, neem dan contact op met een van onze specialisten. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in De Meern, waar u plaats kunt nemen in de telefoonstoel.