Het vernieuwde EASYphoto (bureau)scherm

EASY Noise Control introduceert het vernieuwde EASYphoto (bureau)scherm.

De productgroep EASYphoto bestaat uit akoestische wandpanelen, plafondpanelen, baffles en schermen. Deze producten zijn allen voorzien van akoestisch materiaal en een (uitwisselbare) print naar keuze.

Het EASYphoto scherm is vernieuwd en verbeterd. De oude 46 en 96 mm dikke varianten zijn vervangen door een nieuw aluminium frame van 80 mm. Deze is opgebouwd uit een verzwaarde kern en 40 mm akoestische wol aan beide zijden. Het product is geschikt als roomdivider of als scherm direct tussen werkplekken.

Alle EASYphoto producten worden door ons in ons magazijn in De Meern op maat gemaakt. Ook het EASYphoto (bureau)scherm is daardoor zeer snel en op de gewenste afmeting te produceren en te leveren.

Wilt u meer informatie over dit product? Neem dan contact op met een van onze specialisten of bezoek onze showroom in De Meern.

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Yalmar Ras
akoestisch specialist

Wellicht interessant