20 x EASYpol polyesterwol uit voorraad!

EASY Noise Control heeft meer dan 20 verschillende polyesterwol combinaties (kleur, dikte en densiteit) leverbaar uit voorraad.

EASYpol polyesterwol is één van de meest veelzijdige akoestische producten met toepassingen in industrie, bouw, interieurbouw en signing. Het product is gemaakt van (grotendeels) gerecyclede  polyestervezels welke thermisch zijn gebonden. EASYpol heeft daardoor een lange levensduur. Verder veroorzaken de vezels geen irritatie aan huid, ogen of luchtwegen. Dit maakt het product prettig om te verwerken.

Daarnaast is EASYpol polyesterwol uitstekend geschikt om (seriematig) op maat aan te leveren voor toepassing in uw product. Het product is immers uitstekend te watersnijden of te stansen.

Bekijk het product in onze webshop. Bent u een regelmatige verwerker van polyesterwol? Neem dan contact op met Nick Knipmeijer voor een gerichte offerte.

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Nick Knipmeijer
Akoestisch specialist

Wellicht interessant