Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Pannenkoekenrestaurant akoestisch verbeterd - akoestische plafondpanelen

  Galm verminderen

  Wanneer geluid steeds weerkaatst tegen harde oppervlakken dan spreek je van galm. Dit geluid komt bijvoorbeeld van stemmen of van een muziekinstallatie. Deze geluiden blijven heen en weer kaatsen tot het geluid is uitgedoofd. Galm kan als hinderlijk worden ervaren. Je kunt je bijvoorbeeld minder goed concentreren en eerder vermoeid raken.

  De galm verminderen in je woning, kantoor of andere zakelijk omgeving kan samen met EASY Noise Control! Wij hebben diverse oplossingen voor het verminderen van de galm en daarmee het verbeteren van de akoestiek in jouw ruimte.

  Hoeveel galm is er in jouw ruimte?

  Je kunt het vermoeden hebben dat er teveel galm aanwezig is in je ruimte. Om dit zeker te weten kunnen wij een akoestische meting bij je uitvoeren. Tijdens deze meting meten we de nagalmtijd. Dit doen we met speciale meetapparatuur.

  De cijfers van de nagalmtijd die uit deze meting naar voren komen voeren we in een door ons zelf ontwikkelde software genaamd ‘’Acoustic Advisor’’ in.

  In deze software is het ook mogelijk om akoestische oplossingen toe te voegen, zo zie je dus direct op locatie wat welke oplossing voor jou kan betekenen. Meer weten over de akoestische meting of een afspraak maken met één van onze akoestisch adviseurs? Neem contact met ons op!

  Kom in contact met onze experts
  Meetapparatuur akoestische meting

  Hoe vermindert u de galm?

  Door in het interieur zachte materialen zoals gordijnen, kleden en meubels toe te voegen vermindert de aanwezige galm. Daarnaast is het goed om akoestische oplossingen aan de ruimte toe te voegen. Deze helpen de galm nog meer te verminderen, omdat akoestische oplossingen absorptiemateriaal bevatten.

  Het geluid kan dan niet meer tegen de harde oppervlakken weerkaatsen, want het wordt geabsorbeerd in de akoestische oplossing aan jouw wand of plafond. Deze akoestische oplossingen zijn geschikt voor thuis, op kantoor of in andere zakelijke gebouwen.

  Akoestiek kantoor - akoestische wandpanelen - akoestische plafondpanelen

  Kies uit opvallende en onopvallende oplossingen

  De akoestische oplossing moet esthetisch passen bij de inrichting van de ruimte. Op het gebied van akoestische toepassingen is er veel keuze uit zowel opvallende als onopvallende oplossingen. Zo kan de akoestische oplossing wegvallen in het huidige interieur of kan het bijvoorbeeld ook ingezet worden als branding van het kantoor.

  Akoestisch schilderij woonkamer - Akoestisch fotopaneel

  De meestverkochte oplossingen voor het verminderen van galm

  Bij EASY Noise Control hebben we diverse oplossingen, zoals plafondpanelen, plafondeilanden en wandpanelen.

  Kom in contact met een specialist

  Vraag advies aan

  Wanneer je meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kun je een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Ruben V website

  Ruben de Visser

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag