Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Studio/HiFi - akoestische plafondeilanden

  Akoestiek studio/HiFi verbeteren

  Heeft u een home studio of thuisbioscoop waar u een optimaal geluid wilt? Speciaal voor de liefhebber van perfecte geluidsweergave bieden wij veel mooie oplossingen om de akoestiek te verbeteren. Wij geven een helder studio akoestiek advies en hebben diverse akoestische panelen studio. Tevens bieden we oplossingen voor onder andere:

  Akoestiek voor verschillende toepassingen

  Thuisbioscoop of home studio

  U heeft een thuisbioscoop of home studio en u weet niet waar te beginnen met de akoestiek? Of u bent als professional op zoek naar oplossingen voor een geluidstudio of mixroom? De akoestiek verbeteren in deze ruimtes hoeft niet complex te zijn. Door een aantal simpele stappen kunt u van uw geluidsstudio’s, thuisbioscoop of luisterruimte een prettige akoestische ruimte maken. 

  Thuisbioscoop

  U heeft flink geïnvesteerd in een thuisbioscoop of home cinema maar de akoestiek laat nog te wensen over. Met de juiste oplossingen haalt u meer uit uw cinema set en creëert u een ideale filmbeleving.

  Home studio

  Een eigen studio voor het mixen van audio of een opname. Afhankelijk van de toepassing zijn er meerdere mogelijkheden.

  HiFi

  Met de juiste akoestiek haalt u het maximale uit uw speakers voor de ultieme muziekbeleving. Denk hierbij aan voldoende absorptie en ook het dempen van laagfrequent (60-250hZ).

  Opnamestudio

  In een opnamestudio en mix room is de akoestiek essentieel. Afhankelijk van het muziekgenre worden de akoestische voorzieningen bepaald.

  Toepassingen

  EASY Noise Control levert professionele oplossingen voor een optimale akoestiek en geluidsisolatie in luisterruimtes, opnamestudio’s en thuisbioscopen. Voor het mooiste geluid in de ruimte en het minste geluid buiten de ruimte (geluidsisolatie studio). Van traditionele noppenschuimen tot akoestische design elementen.

  Kies voor akoestische oplossingen of akoestisch studioschuim die naadloos integreren in uw interieur of juist uitgesproken design oplossingen. 

  Noppenschuim plus

  Vraag advies aan

  Vrijblijvend advies op afstand

  Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten, een vrijblijvend advies op afstand of bezoek onze showroom voor advies en materialen.

  Ian website

  Ian den Hartoog

  Sales & Customer Support Medewerker

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag