Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Akoestisch advies

  Akoestisch advies

  Bij het gebruik van veel harde materialen voor vloeren, wanden en plafonds kan er een slechte akoestiek in de ruimte ontstaan. De ruimte wordt hierdoor moeilijk leefbaar. Concentreren op een taak wordt lastiger en je raakt snel vermoeid.

  EASY Noise Control geeft akoestisch advies en helpt u met het verbeteren van de akoestiek, door middel van een akoestisch advies. Neem contact met ons op voor een akoestisch advies op locatie.

  Passende oplossing voor elk gebouw

  In alle soorten gebouwen komen akoestische problemen voor. Voor elk gebouw is er dan ook weer een andere juiste oplossing. Zowel in kantoren, restaurants, scholen als in woningen en andere zakelijke gebouwen. We voeren hier een akoestische meting uit en geven aan de hand van de resultaten van deze meting een akoestisch advies.

  Wij geven akoestisch advies per gebouw:

  Kantoor
  Horeca
  Onderwijs
  Zorg
  Industrie
  Woningen

  Meting tijdens akoestisch onderzoek

  Akoestisch advies

  We voeren de resultaten van de akoestische meting direct in, in “Acoustic Advisor”. Dit is een speciaal door ons ontwikkeld softwarepakket dat het mogelijk maakt om direct op locatie te laten zien wat een verbetering oplevert.

  Onze akoestisch adviseur heeft uiteraard voldoende stalen mee van ons uitgebreide pakket aan oplossingen. U kunt dus direct op locatie een keuze maken en deze terug zien in Acoustic Advisor.

  Na afloop van het gesprek krijgt u dit advies vrijwel direct via de mail toegestuurd. EASY Noise Control is hiermee uw akoestisch bureau voor zowel advies, als de meting en uiteindelijk de oplossing!

  Meetapparatuur akoestische meting

  Hoe werkt een akoestisch advies op locatie?

  Telefonisch kunt u een advies op locatie plannen. Benieuwd hoe dit advies in z’n werk gaat? Bekijk de video hiernaast, waarin onze akoestisch adviseur u meeneemt!

  De afspraak duurt circa 1-3 uur. Afhankelijk van de aantal ruimtes die gemeten moeten worden.

  Kom in contact met onze experts

  Maak een afspraak in onze showroom

  Indien u graag naar ons toe wilt komen voor advies, dan kan dat ook! Dicht bij Utrecht in de Meern is ons kantoor met showroom te vinden. Op een paar autominuten vanaf de kruising A12 en A2 en met meer dan genoeg gratis parkeerplekken.

  Op afspraak is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. U vindt hier voorbeelden van onze producten. Deze vindt u in de showroom, maar ook zijn veel producten in ons eigen kantoor op de 1e verdieping verwerkt.

  Bezoek onze showroom
  Showroom EASY Noise Control - Offecct wandpanelen

  Ontdek EASY Noise Control!

  Met ons enthousiaste team van 40 medewerkers staan we voor service en gemak en een zo helder mogelijk advies en helpen we je om een akoestisch project van A tot Z te realiseren.

  Onze specialisten staan voor u klaar

  Vraag advies aan

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Robbert website

  Robbert te Loeke

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag