Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Meting tijdens akoestisch onderzoek

  Akoestische meting

  Bij problemen met akoestiek bent u bij EASY Noise Control aan het juiste adres! Deze problemen kunt u ervaren in restaurants, kantoren, scholen, woningen of in andere zakelijke gebouwen.

  In bovengenoemde gebouwen voeren we een akoestische meting op locatie uit. De resultaten van deze akoestische meting worden direct verwerkt in ‘’Acoustic Advisor’’, een door ons ontwikkeld softwarepakket. Met deze software heeft u de mogelijkheid om direct op locatie te zien wat een verbetering oplevert.

  Tijdens deze afspraak heeft onze akoestisch adviseur ook diverse stalen mee van ons uitgebreide assortiment aan oplossingen. Direct op locatie kunt u dus oplossingen kiezen en in Acoustic Advisor zien wat de verbetering oplevert. Na afloop van het gesprek krijgt u het besproken advies en de offerte vrijwel direct toegestuurd. Wij zijn hiermee uw akoestisch bureau voor advies, meting en de oplossing!

  Akoestiek verbeteren

  In 5 stappen

  Maak eenvoudig een afspraak!

  Stap 1: Uitleg en voorbespreking

  Op locatie brengt onze akoestisch adviseur samen met jou het probleem in kaart. Ook geeft hij een korte toelichting op onze werkwijze. Indien gewenst verzorgt hij een meer uitgebreide presentatie over de geluidsproblematiek in uw specifieke situatie.

  Stap 2: Akoestische meting van de ruimten

  In iedere afzonderlijke ruimte vindt een meting plaats. Een meting bestaat uit het positioneren van een geluidsmeter. Daarna worden enkele schoten afgevuurd met een alarmpistool waarmee de nagalmtijd wordt gemeten. Een dergelijke meting duurt circa 10 minuten en vindt zonder medewerkers plaats.

  Stap 3: Bepalen van oplossingen in de Acoustic Advisor

  We vullen de meetgegevens in ons eigen ontwikkelde softwarepakket in, wat resulteert in een helder akoestisch rapport. Daarna bekijken we specifiek per ruimte welke oplossingen het meest geschikt zijn om de akoestiek te verbeteren. Je ziet direct aan tafel wat het effect is van deze oplossingen. Ook kun je direct je vragen stellen. Omdat esthetiek ook een belangrijke rol speelt, heeft onze adviseur voldoende samples mee. Zo hoef je jouw keuze niet alleen op een afbeelding te baseren.

  Stap 4: Rapportage en offerte

  Vrijwel direct na het bezoek ontvang je het rapport van de meting. Zo heb je de mogelijkheid om hierover na te denken of het te bespreken met een collega. Tevens sturen wij je een offerte voor de levering en montage (indien gewenst) van de oplossing.

  Stap 5: Vervolg

  Na de meting houden we uiteraard graag contact. Als je nog iets wilt aanpassen, verwerken we dat graag voor je in de Acoustic Advisor. Als akoestisch bureau willen we altijd begrijpelijk en inzichtelijk maken wat het akoestische effect is van de beoogde oplossing

  Hoe gaat een akoestische meting in zijn werk?

  Alvast zien hoe een akoestische meting er uit ziet? Dat kan! Bekijk onze video hiernaast. Een geluidsmeting op locatie duurt circa 1 tot 3 uur. Afhankelijk van het aantal ruimtes dat gemeten wordt.

  Een dag van een akoestisch adviseur

  De dagen van een akoestisch adviseur zijn erg divers en ze hebben vaak te maken met uitdagingen. Iedere ruimte is anders, maar er is altijd een passend akoestisch advies dat ook nog is mooi in de ruimte past.

  Wilt u ook een akoestische meting op locatie? Dat is zeker mogelijk! Neem hiervoor telefonisch contact op met een van onze adviseurs.

  PET-vilt samples

  Vraag advies aan

  Inzicht in de huidige situatie

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Thomas website

  Thomas van Hulst

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag