Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Meting tijdens akoestisch onderzoek

  Akoestisch adviseur

  Onze akoestisch adviseurs komen graag bij u op locatie voor een akoestisch advies. Om dit advies te kunnen geven wordt er eerst een akoestische meting uitgevoerd. Tijdens de meting wordt de nagalmtijd in de ruimte gemeten met speciale meetapparatuur. Door deze gegevens wordt duidelijk of de akoestiek in de ruimte slecht is.

  De resultaten uit de akoestische meting worden op locatie ingevoerd in een door ons gemaakt softwaresysteem genaamd Acoustic Advisor. Hierin is het ook mogelijk om akoestische producten toe te voegen. Samen met de akoestisch adviseur bespreekt u de gewenste oplossingen en kunt u in de software zien wat deze qua verbetering opleveren. U weet dus direct met welke producten u de akoestiek in de ruimte kunt verbeteren.

  Onze akoestisch adviseur heeft tijdens het bezoek uiteraard ook diverse stalen van producten mee. Op locatie kunt u dus al de diverse akoestische producten in het echt voelen en zien. We voeren deze meting op diverse locaties uit: op kantoor, in een restaurant, bij u thuis of op andere zakelijke locaties. Meer weten over een akoestische meting? Neem contact met ons op!

  Hoe ziet een akoestische meting/advies eruit?

  Akoestisch adviseur Yalmar is gevolgd tijdens een akoestisch advies op locatie. Zo krijgt u alvast een indruk hoe een akoestische meting/advies eruit ziet.

  Waarom is een goede akoestiek belangrijk?

  U concentreren op een bepaalde taak wordt moeilijker wanneer de akoestiek slecht is. Lawaai zorgt ervoor dat mensen geïrriteerd en gestresst raken.

  Ruimte zonder akoestische oplossingen

  Ruimte zonder akoestische oplossingen

  Ruimte met akoestische oplossingen

  Ruimte met akoestische oplossingen

  In de natuur komt geluid vanuit één richting. Tegenwoordig brengen de meeste mensen ruim 90% van de tijd binnen door. Binnen komt het geluid bij een slechte akoestiek van alle kanten het gehoor binnen. Dit met als nadelig gevolg dat je minder functioneert.

  Na afleiding door bijvoorbeeld een storend geluid kan het tot 25 minuten duren om terug te keren naar de oorspronkelijke taken en duurt het daarnaast nog eens 8 minuten om weer op hetzelfde concentratieniveau te komen van voordat u onderbroken werd. Een goede akoestiek in uw ruimte is daarom erg belangrijk.

  De belangrijkste redenen om de akoestiek te verbeteren zijn:

  1. voor het creëren van meer rust;
  2. voor een goede concentratie;
  3. voor een perfecte spraakverstaanbaarheid.

  Advies in onze showroom

  Voor een afspraak met een akoestisch adviseur bent u van harte welkom in onze showroom gelegen in De Meern. Na het maken van een afspraak helpen we u graag met zowel zakelijke als particuliere vragen over akoestiek.

  Samen met onze akoestisch adviseur wordt er gekeken welke akoestische oplossing geschikt is voor uw ruimte en kunt u onze meeste producten direct bekijken. Zo hebben we veel akoestische materialen in de showroom. Daarnaast zijn akoestische oplossingen zoals plafondeilanden, fotopanelen en wandpanelen in onze showroom te bekijken.

  Showroom EASY Noise Control

  Vraag advies aan

  Praktisch en doelgericht

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Robbert website

  Robbert te Loeke

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag