Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Akoestiek verbeteren
  Kantoortuin met akoestische fotopanelen en akoestische plafondeilanden

  Akoestiek verbeteren

  In gebouwen en thuis wordt er vaak gebruik gemaakt van harde materialen voor de vloer, de wand en het plafond. Denk aan harde materialen zoals beton, glas en staal. Door het gebruik van deze materialen kan er een holle klank in de ruimte ontstaan, ook wel galm, echo of een slechte akoestiek genoemd. 

  Door deze holle klank wordt de ruimte niet prettig en moeilijk leefbaar. Je raakt eerder vermoeid en u kunt zich moeilijker concentreren op een taak. Wij helpen u graag bij het verbeteren van de akoestiek en het verminderen van de galm. Dit doen we door het toevoegen van akoestische materialen (zoals akoestische panelen) in de ruimte.  

  Van A tot Z kunnen we u helpen om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. We komen eerst bij u op locatie voor een vrijblijvende akoestische meting door onze akoestisch adviseurs. Met de resultaten van deze meting gaan we samen met u op zoek naar de beste akoestische oplossing in uw situatie. Hiervoor gebruiken we een door ons zelf ontwikkeld softwaresysteem genaamd ''Acoustic Advisor''. 

  Verschillende gebouwen

  Het verbeteren van de akoestiek is toepasselijk voor veel verschillende soorten gebouwen en woningen. In heel veel gebouwen wordt namelijk een vervelende galm en/ of een slechte akoestiek ervaren.  

  Echter kunnen de eisen en maatregelen waar het akoestische product dat gebruikt wordt aan moet voldoen per gebouw erg verschillen. Daarom hebben we voor ieder gebouw een aparte pagina met oplossingen. Ontdek deze pagina's direct hieronder: 

  Kantoor
  Horeca
  Onderwijs
  Zorg
  Industrie
  Woningen

  Akoestiek restaurant de Branding

  Akoestische meting op locatie

  EASY Noise Control adviseert u graag bij het verbeteren van de akoestiek en het verminderen van de galm. In kantoren, scholen, restaurants en bij andere zakelijke gebouwen voeren we gratis een akoestisch onderzoek op locatie uit. 

  De resultaten van dit onderzoek worden gelijk op locatie verwerkt in ‘’Acoustic Advisor’’. Een speciaal ontwikkelde software die laat zien wat een verbetering oplevert. 

  Op locatie worden al de verschillende akoestische oplossingen besproken en vergeleken in Acoustic Advisor. Onze adviseur heeft samples mee zodat u een goed beeld krijgt van onze producten. Na het gesprek krijgt u vrijwel direct het advies opgestuurd. Hiermee zijn we uw bureau voor akoestiek verbeteren.  

  Onze producten worden in-house geproduceerd en kunnen wanneer dit door u gewenst is door onze eigen monteurs gemonteerd worden. Zo wordt u dus volledig ontzorgd bij het

  Kom in contact met onze experts
  Meetapparatuur akoestische meting

  Hoe werkt een akoestisch advies op locatie?

  Telefonisch kunt u een advies op locatie plannen. Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Bekijk de video hiernaast, waarin onze akoestisch adviseur u meeneemt!

  De afspraak duurt circa 1-3 uur. Afhankelijk van de aantal ruimtes die gemeten moeten worden. EASY Noise Control helpt u de akoestiek te verbeteren.       

  Maak een afspraak in onze showroom

  Indien u graag naar ons toe wilt komen voor advies, dan kan dat ook! Dicht bij Utrecht in de Meern is ons kantoor met showroom te vinden. Dit is op enkele autominuten vanaf de kruising A12 en A2 en met meer dan genoeg gratis parkeerplekken bij het pand zelf. 

  Op afspraak is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. Zo hebben onze akoestisch adviseurs ruim voldoende tijd om u rond te leiden.  

  In onze showroom vindt u voorbeelden van onze producten en akoestische panelen. En wij laten u graag kennis maken met de verschillende manieren van akoestiek verbeteren.  

  U vindt onze producten in de showroom, maar ook zijn veel producten in ons eigen kantoor op de 1e verdieping verwerkt. Van akoestische wandpaneel tot akoestische schilderijen tot akoestische plafondoplossingen, allemaal te bekijken in onze showroom! 

  Bezoek onze showroom
  Showroomafspraak in showroom EASY Noise Control

  Ontdek EASY Noise Control!

  Met ons enthousiaste team van 40 medewerkers staan we voor service en gemak en een zo helder mogelijke aanbeveling en helpen we je om een akoestisch project van A tot Z te realiseren. Benieuwd naar de gezichten achter het bedrijf? Bekijk onze nieuwe teampagina!

  Kom in contact met een specialist

  Vraag advies aan

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktische en doelgerichte aanbeveling.

  Thomas website

  Thomas van Hulst

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag