Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Geluidshinder apparaten - wasmachine

  Geluidsisolatie apparaten verbeteren

  In en om het huis zijn er verschillende apparaten die geluidshinder kunnen opleveren. Een wasmachine die lawaai maakt, een koelkast die bromt, een tikkende leiding. EASY Noise Control biedt verschillende oplossingen om deze apparaten stiller te maken. Op de verschillende pagina's vindt u de juiste aanpak en oplossing voor uw machine, apparaat of geluidsprobleem thuis.

  Stiller maken apparaten

  Huishoudelijke apparaten en meer

  Geluidshinder van een pomp of huishoudelijk apparaat is vervelend. Niet alleen voor u maar ook voor de omgeving kan het tot hinder leiden. Diverse geluidsproblemen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Om dit tegen te gaan zijn er speciale geluidsisolerende oplossingen, onder andere gericht op:

  Trilling apparaten dempen

  Veel apparaten maken rechtstreeks contact met de vloer of wand. Dit veroorzaakt trillingen. Dit kan eenvoudig opgelost worden door trillingsisolatie.

  Het tegengaan van luchtgeluid

  Luchtgeluid van een pomp of apparaat kan op verschillende manier worden opgevangen. Het maken van omkasting met de juiste akoestische materialen is het meest effectief.

  Klankkast en reflecties dempen

  De juiste absorptie op de juiste plek om reflecties in een omkasting of ruimte tegen te gaan. Een klankkast in een behuizing is een belangrijk onderdeel in het geluidsprobleem.

  Isoleren door massa

  Door massa toe te voegen in een omkasting, wand, of om een leiding isoleert u luchtgeluid. Wij bieden EASYmass voor het verzwaren van een omkasting. Ook speciaal voor kunststof leidingen

  De meest verkochte oplossingen

  Voor stiller maken apparaten

  We bieden verschillende geluidsabsorberende platen, zoals noppenschuim, TC2, FireSeal. Deze gaan o.a. het effect van een klankkast tegen. EASYbond trillingsisolatie wordt gebruikt als trillingsdemper bij wasmachines en koelkasten. Daarnaast bieden we verschillende akoestische ventilatiesets aan. 

  Onze specialisten denken graag met u mee om het juiste materiaal te selecteren, dus neem gerust contact met ons op. Of chat met een van onze medewerkers.

  • FireSeal
  • EASYbond trillingsisolatie
  • EASYmass leidingsisolatie

  Vraag advies aan

  Advies over akoestische oplossingen

  Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten in uw toepassing of bezoek onze showroom voor advies en materialen.

  Noah website

  Noah de Keijzer

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag