Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Zwart wit fotopanelen en ronde plafondeilanden

  Akoestiek hotel verbeteren

  In hotels spelen verschillende geluidsproblemen een rol. Bouwkundig is het zeer belangrijk om te zorgen voor een goede geluidsisolatie tussen kamers. Op deze manier voorkomt u overdracht van geluid tussen gasten onderling. Daarnaast is ook het akoestisch klimaat binnenin de ruimten belangrijk. Dat geldt met name voor de algemene ruimten zoals gangen, trappenhuizen, vergaderruimten, receptie en het restaurant. Akoestische verbeteringen zorgen onder andere voor:

  • een betere spraakverstaanbaarheid;
  • minder galm;
  • meer rust en concentratie.

  Akoestische problemen in een hotel

  Bij een hotel zijn er vaak verschillende akoestische uitdagingen.

  De volgende zaken kunnen een rol spelen:

  Gangen

  Door de akoestiek in een gang te verbeteren wordt stap- en spraakgeluid vroegtijdig gedempt. Hierdoor verspreidt het geluid zich minder goed naar verder gelegen kamers.

  Trappenhuizen

  Door de akoestiek te verbeteren wordt dat stap- en spraakgeluid vroegtijdig gedempt en verspreidt het zich minder goed over de etages.

  Receptie

  Door de akoestiek bij de receptie te verbeteren neemt het concentratievermogen en de spraakverstaanbaarheid toe. Ook draagt dit bij aan een prettige sfeer.

  Restaurant

  Bij een goede akoestiek neemt het geluidsniveau af. Gasten verstaan elkaar beter en praten minder luid om zich verstaanbaar te maken.

  De meest verkochte oplossingen

  Voor goede akoestiek in een hotel

  Een akoestische oplossing moet natuurlijk ook mooi zijn. We hebben daarom een uitgebreid pakket aan akoestische oplossingen die ofwel wegvallen in het ontwerp of juist een bijdrage leveren aan het design.

  • EASYphoto wandpanelen
  • EASYceiling plafondeilanden

  Vraag advies aan

  Doelgericht advies

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Robbert website

  Robbert te Loeke

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag