Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Geluidsisolatie auto verbeteren

  Geluidsisolatie auto

  EASY Noise Control levert professionele materialen en oplossingen voor geluidsisolatie auto, camper, Landrover en bestelbus.

  Naast akoestische oplossingen voor motorkap isolatie en caraudio bieden we ook oplossingen aan die gericht zijn op het voorkomen van trillingen in de carrosserie. Op deze manier verbeter je het rijgeluid neemt uw rijplezier toe.

  Onze producten voor geluidsisolatie auto zijn met name gericht op:

  Geluidsisolatie auto verbeteren

  Oplossingen gericht op

  Geluidshinder in uw auto kan uw rijplezier verstoren. Diverse geluidsproblemen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Om dit tegen te gaan zijn er speciale geluidsisolerende oplossingen, onder andere gericht op:

  Het ontdreunen van deuren

  Voor een goede muziekbeleving in de auto is alleen een goede geluidsinstallatie niet voldoende; voor optimaal luisterplezier dienen ook hinderlijke trillingen in het plaatstaal tegen te worden gegaan. Dit geldt met name voor oppervlakken waarin speakers zijn aangebracht. Deze oppervlakken gaan door de trillingen in de speaker meetrillen waardoor een hinderlijk geluid wordt geproduceerd dat door de muziek heen hoorbaar is.

  Lees meer

  Het tegengaan van rijgeluid

  Wat u kunt doen tegen rijgeluid is sterk afhankelijk van hoe dit geluid de cabine binnendringt. Hierbij is de zwakste schakel de boosdoener. Het is dus erg belangrijk om deze zwakste schakel op te sporen. U kunt dit doen door gewoon te luisteren of eventueel een dB-meter (app) te gebruiken om zo het geluidsniveau op diverse plekken te meten.

  Lees meer

  Het dempen van motorgeluid

  In de meeste nieuwe auto's wordt veel rekening gehouden met motorkap isolatie en de geluiddemping van motorgeluid. Bij veel oudere auto's is dit niet het geval. Daarnaast bestaat het probleem dat de isolatie in een auto (met name bij hoge temperaturen) kan verouderen (na circa 5 a 6 jaar), waardoor het minder goed werkt.

  Lees meer

  Het tegengaan van trillingen

  In auto’s met grote cabines zoals campers, bestelauto’s en jeeps kunnen zich nog enkele andere vervelende geluidszaken voordoen. We maken onderscheid tussen het gevoel in een klankkast te zitten en overlast door trillingen.

  Lees meer

  De meest verkochte oplossingen

  Voor geluidsisolatie auto

  Specifiek voor de auto-industrie zijn er EASYdemp ontdreuningsplaten. Ontwikkeld om trillingen dempen. Daarnaast zijn geluidsabsorberende materialen, die het effect van een klankkast tegen gaan. Onze specialisten denken graag met u mee om de geluidsisolatie van uw auto te verbeteren en het juiste materiaal te selecteren, dus neem gerust contact met ons op.

  Veelgebruikte materialen voor geluidsisolatie van auto's, campers en bestelbussen zijn:

  • FireSeal
  • EASYdemp caraudio
  • EASYfoam AC2

  Vraag advies aan

  Advies voor uw auto

  Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten in uw toepassing.

  Noah website

  Noah de Keijzer

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag