Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Verzendkosten en levertijden

  Meer informatie over onze verzendkosten en levertijden.

  Verzendkosten

  Door de uiteenlopende maten van onze goederen zijn wij genoodzaakt om verschillende tarieven voor verzending te hanteren. Wij werken met de volgende tarieven:

  Tabel verzendkosten NL

  Levertijden

  De levertijden van onze goederen zijn als volgt: 

  Standaardmaterialen

  De meeste materialen liggen bij ons standaard op voorraad. Dit betreft o.a. de EASYfoam, EASYpol, EASYbond, EASYdemp, EASYmass producten. Deze materialen worden nagenoeg altijd binnen 1-3 werkdagen geleverd, tenzij er sprake is van maatwerk en/of grote afnames. In dat geval wordt u altijd op de hoogte gehouden van de specifieke levertijd.

  Maatwerk

  Naast standaardmaterialen verkopen we ook veel akoestische producten die geheel op maat gemaakt zijn, zoals de fotopanelen en plafondeilanden. Voor deze (en andere) maatwerkproducten geldt een levertijd van 2-3 weken.

  Producten van derden

  In ons assortiment zitten enkele producten van derden. Ook deze producten hebben afwijkende levertijden. Houd rekening met de volgende levertijden:

  • Glimakra: 3-4 weken
  • Buzzispace: 3-5 weken

  Transport

  Onze producten worden met de pakketdienst bezorgd (kleine pakketten) en Steenbergen transport (overige producten). U ontvangt een track & trace code van onze transportbedrijven. Mocht u niet thuis zijn, dan wordt er in overleg met u een nieuw bezorgmoment ingepland.

  Steenbergen vrachtwagen voor pand