Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  City Map EASYfelt woning - Akoestische plafondeilanden

  Akoestiek verbeteren woonkamer

  Harde materialen en een strak interieur in uw woning. Het ziet er fantastisch uit maar het zorgt wel voor een galm en slechte akoestiek in huis. Het geluid lijkt rumoerig en van alle kanten te komen.

  EASY Noise Control levert oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek in woonkamers. Ook voor (woon)keukens en andere leefruimtes. Elke woning en inrichting is anders, zo ook de plaatsing van de akoestische oplossingen. Vaak wordt er in woningen gekozen voor akoestische panelen.

  In veel gevallen is een combinatie van plafondoplossingen en wandoplossingen gewenst. Dit voor een goede akoestiek in uw huiskamer. En het verminderen van de galm in huis.

  Het belang van akoestiek in een woonkamer

  Een goede akoestiek in de woning draagt bij aan het woonplezier.

  Op deze pagina geven we antwoord op de vragen die gesteld worden bij het verbeteren van de akoestiek in de huiskamer:

  Goede verstaanbaarheid

  Een goede akoestiek in uw woonkamer is belangrijk voor een goede spraakverstaanbaarheid. Minder galm is een beter gesprek en minder last van overstemmen.

  Meer rust en comfort

  Een prettige akoestische woonomgeving zorgt voor meer rust en comfort. Door een goede geluidskwaliteit kost het minder energie om gesprekken en geluid te verwerken.

  Minder vermoeidheid

  Een prettige geluidsomgeving is goed voor het brein. U heeft minder afleiding, prikkels en herrie. Dit draagt bij tot minder vermoeidheid en een betere nachtrust.

  Meer focus en concentratie met thuiswerken

  Een goede akoestiek zorgt voor meer focus. Het stelt u in staat beter te concentreren. Dus ook voor thuiswerkers is voldoende absorptie van groot belang.

  De meest verkochte akoestische oplossingen

  Voor een goede akoestiek in de woonkamer

  Voor een duidelijk merkbare verbetering in de akoestiek is het van belang om voldoende geluidsabsorberende materialen aan te brengen. Hoeveel materiaal er nodig is verschilt per ruimte.

  Veel gekozen oplossingen zijn fotopanelen aan de wand en akoestische plafondeilanden:

  Vraag advies aan

  Van onze akoestisch specialist

  Verbeteren akoestiek woonkamer? Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten, een vrijblijvend advies op afstand of bezoek onze showroom voor advies.

  Wesley website

  Wesley Schönherr

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag