Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Isoleren motorkist boot

  Geluidsisolatie van uw jacht of boot verbeteren

  EASY Noise Control adviseert en levert akoestische oplossingen voor geluidsisolatie en -absorptie in boten en jachten. Door het verbeteren van de geluidsisolatie en -absorptie in uw boot of jacht verhoogt u het comfort en vaarplezier. Hieronder behandelen wij het isoleren van de motorruimte, een motorkist en de stuurkast.

  Onze producten voor geluidsisolatie boot/jacht zijn met name gericht op:

  • Stuurkast boot isoleren;
  • Motorkist boot isoleren;
  • Motorruimte boot isoleren.

  Akoestische problemen aan boord

  Van motorruimte tot stuurkast

  Geluidshinder in uw boot of jacht kan uw vaarplezier verstoren. Diverse geluidsproblemen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Om dit tegen te gaan zijn er speciale oplossingen, onder andere gericht op:

  Motorruimte isoleren

  In boten en jachten is motorgeluid vaak een hinderlijke factor. Om dit op te lossen is het aan te raden de motorruimte te isoleren.

  Lees meer

  Motorkist isoleren

  Motorkisten zijn vaak van lichte materialen zoals kunststof of hout gemaakt. Deze behuizingen geven hierdoor makkelijker geluid af naar de omgeving.

  Lees meer

  Klankkasteffect in stuurkast

  De stuurkast is een holle ruimte opgebouwd uit harde, geluidsreflecterende oppervlakken. Geluiden, veroorzaakt door bijvoorbeeld bewegende delen, worden daardoor versterkt en leveren geluidshinder op. Door de stuurkast te voorzien van geluidsabsorberende materialen, worden deze reflecties verminderd.

  Lees meer

  De meest verkochte toepassingen

  Voor boten en jachten

  Akoestische materialen voor het verminderen van geluidsproblemen in de motorruimte, motorkist en de stuurkast. Verhoog uw vaarplezier en ga de hinderlijke geluiden tegen.

  EASYfoam PU en EASYfoam FireSeal HR hebben een vocht- en oliewerende toplaag. Daarnaast zijn EASYmass en beide schuimen voorzien van een CE certificaat voor de jachtbouw.

  Goed om te weten:
  De absorberende schuimen hebben grote vlakken nodig om het geluid goed te kunnen opvangen. Het is het niet noodzakelijk om het volledige oppervlak 100% te voorzien van materiaal. Eventuele uitsparingen, hoekjes of lastig te bereiken plekken mogen worden overgeslagen.