Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  FireSeal ingebouwd in een machine

  Geluidsisolatie aggregaat/compressoren

  Aggregaten en powerpacks worden ingezet op locaties waar geen stroom is zoals evenementen of bouwplaatsen. Met een goede geluidsisolatie wordt een aggregaat of powerpack stiller. Door zowel luchtgeluid als trillingen in de behuizing te verminderen kan de unit op meer plekken naar tevredenheid worden ingezet.

  De verbrandingsmotor in het aggregaat of powerpack heeft lucht nodig om te draaien en koelen. Hier ligt een belangrijke uitdaging voor de geluidsisolatie waarin wij meedenken. Ook het compact en transporteerbaar houden van de complete unit is een vereiste waarmee wij rekening houden.

  Wat levert goede geluidsisolatie in aggregaten en compressoren op?

  Voordelen

  Investeer in goede geluidsisolatie voor uw aggregaat of compressor voor:

  Beter product

  Opdrachtgevers hebben steeds meer aandacht voor geluidsniveaus van machines. Een stillere variant wordt als belangrijke meerwaarde gezien.

  Bredere inzetbaarheid

  Een stil aggregaat of powerpack kan meer en vaker worden ingezet op (tijdelijke) projecten doordat deze minder hinder oplevert voor gebruikers en omwonenden.

  Veiligere werkomgeving

  In werkomgevingen kunnen schadelijk en hinderlijk geluid gevaarlijke situaties opleveren. Stille machines en apparaten verminderen dit risico.

  De meest verkochte oplossingen voor goede geluidsisolatie

  In aggregaten / compressoren

  Akoestische materialen, snel te bestellen, eenvoudig te verwerken en bewezen effectief.

  Weet u niet zeker welk akoestisch materiaal het beste bij uw aggregaat of compressor past? Neem gerust contact op en maak een afspraak met een van onze specialisten om uw aggregaat of powerpack te isoleren.

  Meest gebruikt:

  • EASYfoam FireSeal
  • EASYfoam AC2
  • EASYfoam PU
  • EASYdemp