Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Kantine baffles

  Akoestiek kantine verbeteren

  In een kantine is de akoestiek zeer belangrijk voor een het ervaren van een goed rustmoment. In een drukke kantine kunnen door nagalm en drukte de geluidsniveaus oplopen. Dit leidt tot onrust en uiteindelijk vermoeidheid bij mensen. Vermoeider terugkomen op je werkplek na een broodje in de kantine is juist niet de wat je wilt bereiken met een pauze. Akoestische uitdaging:

  • Lage galm
  • Betere spraakverstaanbaarheid
  • Lagere geluidsniveaus: lombard-effect
  • Meer rust en ontspanning

  Wat levert goede akoestiek in een kantine op?

  Ontdek de voordelen

  In kantines zijn vloeren vaak hard met het oog op hygiëne en dit geldt ook voor het meubilair. Door te veel harde materialen ontstaat er nagalm. Bovendien is het vaak druk: hoe meer mensen praten, hoe hoger het geluidsniveau wordt. Deze factoren tezamen leiden tot een slechte akoestiek. De reden om de akoestiek op orde te hebben:

  Betere verstaanbaarheid

  Door het toevoegen van absorptie wordt de galm in de ruimte verminderd en dit zorgt voor een betere geluidskwaliteit en verhoogde verstaanbaarheid.

  Rustige ontspanplek

  Herrie in de kantine is slecht voor je gemoedstoestand. Een goede akoestische omgeving levert minder vermoeidheid op en minder stress.

  Meer focus en energie

  Met een goede akoestiek heb je minder last van omgevingsprikkels. Het kost je brein minder energie om je te concentreren op de gesprekken. Je gaat met meer energie terug naar je werkplek.

  De meest verkochte oplossingen

  Voor goede akoestiek in een kantine

  De akoestische oplossing moet esthetisch passen bij de inrichting van de kantine en voldoen aan de moderne eisen ten aanzien van o.a. brandveiligheid en hygiëne. Op het gebied van akoestiek is er veel keuze uit zowel opvallende als onopvallende oplossingen.

  Zo wordt er voor kantines vaak gekeken naar aanvullende rustgevende eigenschappen. Dit kan bijvoorbeeld door het printen van natuurfoto’s op het EASYphoto akoestisch wandpaneel of EASYfelt plantenbak.

  • EASYphoto wandpanelen
  • EASYceiling plafondeilanden
  • EASYultra wandpanelen
  • EASYfelt plantenbak

  Vraag advies aan

  Praktisch en doelgericht advies

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Robbert website

  Robbert te Loeke

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag