Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Voertuigen camper

  Geluidsisolatie in voertuigen

  Geluidshinder in uw voertuig kan uw rijplezier verstoren. Diverse geluidsproblemen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Om dit tegen te gaan zijn er speciale akoestische oplossingen, onder andere gericht op:

  Geluidsisolatie voertuigen

  Akoestische oplossingen gericht op

  EASY Noise Control levert professionele materialen en oplossingen voor geluidsisolatie in auto, camper en bestelbus. Naast akoestische oplossingen voor motorkap isolatie en caraudio bieden we ook oplossingen aan die gericht zijn op het voorkomen van trillingen in de carrosserie. Op deze manier wordt het rijgeluid verbeterd en zal uw rijplezier toenemen.

  Het ontdreunen van deuren

  Voor een goede muziekbeleving in de auto is alleen een goede geluidsinstallatie niet voldoende; voor optimaal luisterplezier dienen ook hinderlijke trillingen in het plaatstaal tegen te worden gegaan. Dit geldt met name voor oppervlakken waarin speakers zijn aangebracht. Deze oppervlakken gaan door de trillingen in de speaker meetrillen waardoor een hinderlijk geluid wordt geproduceerd dat door de muziek heen hoorbaar is.

  Lees meer

  Het tegengaan van rijgeluid

  Wat u kunt doen tegen rijgeluid is sterk afhankelijk van hoe dit geluid de cabine binnendringt. Hierbij is de zwakste schakel de boosdoener. Het is dus erg belangrijk om deze zwakste schakel op te sporen. U kunt dit doen door gewoon te luisteren of eventueel een dB-meter (app) te gebruiken om zo het geluidsniveau op diverse plekken te meten.

  Lees meer

  Het dempen van motorgeluid

  In de meeste nieuwe auto's wordt veel rekening gehouden met motorkap isolatie en de geluiddemping van motorgeluid. Bij veel oudere auto's is dit niet het geval. Daarnaast bestaat het probleem dat de isolatie in een auto (met name bij hoge temperaturen) kan verouderen (na circa 5 a 6 jaar), waardoor het minder goed werkt.

  Lees meer

  Het tegengaan van trillingen

  In auto’s met grote cabines zoals campers, bestelauto’s en jeeps kunnen zich nog enkele andere vervelende geluidszaken voordoen. We maken onderscheid tussen het gevoel in een klankkast te zitten en overlast door trillingen.

  Lees meer

  Verhoog het vaarplezier

  Geluidshinder in uw boot kan uw vaarplezier verstoren. Er zijn diverse geluidsproblemen die dit kunnen veroorzaken. We helpen u graag met:

  Verhoog het vaarplezier - Geluidsisolatie jachtbouw en scheepvaart

  Geluidsisolatie boot

  EASY Noise Control adviseert en levert akoestische oplossingen voor geluidsisolatie en -absorptie in boten en jachten.

  Door het verbeteren van de geluidsisolatie en -absorptie in uw boot of jacht verhoogt u het comfort en vaarplezier. Hieronder behandelen wij het isoleren van de motorruimte, een motorkist en de stuurkast.

  Heeft u een specifieke vraag over een geluidsprobleem van uw boot of jacht? Onze adviseurs denken graag met u mee voor een passende oplossing.

  Geluidsisolatie boot - ontdreuning

  De meest verkochte oplossingen

  Voor geluidsisolatie in voertuigen

  Voor voertuigen biedt Easy Noise Control akoestische en geluidsisolerende oplossingen voor uiteenlopende problemen. Weet u niet welke oplossing het beste bij uw probleem past? Neem dan gerust contact met ons op! 

  • FireSeal
  • EASYdemp
  • EASYfoam AC2 

  Vraag advies aan

  Advies over materialen

  Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten in uw toepassing.

  Noah website

  Noah de Keijzer

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag