Afspraak op locatie met een akoestisch adviseur

Onze akoestisch adviseurs komen graag bij u op locatie voor een akoestisch advies. Om dit advies te kunnen geven wordt er eerst een akoestische meting uitgevoerd.

Tijdens de meting wordt de nagalmtijd in de ruimte gemeten met speciale meetapparatuur. Door deze gegevens wordt duidelijk of de akoestiek in de ruimte slecht is.

De resultaten uit de akoestische meting worden op locatie ingevoerd in een door ons gemaakt softwaresysteem genaamd Acoustic Advisor. Hierin is het ook mogelijk om akoestische producten toe te voegen. Samen met de akoestisch adviseur bespreekt u de gewenste oplossingen en kunt u in de software zien wat deze qua verbetering opleveren. U weet dus direct met welke producten u de akoestiek in de ruimte kunt verbeteren.

Onze akoestisch adviseur heeft tijdens het bezoek uiteraard ook diverse stalen van producten mee. Op locatie kunt u dus al de diverse akoestische producten in het echt voelen en zien.

We voeren deze meting op diverse locaties uit: op kantoor, in een restaurant, bij u thuis of op andere zakelijke locaties. Meer weten over een akoestische meting? Neem contact met ons op!

Meetapparatuur - EASY Noise Control

Hoe ziet een akoestische meting/advies eruit?

Akoestisch adviseur Yalmar is gevolgd tijdens een akoestisch advies op locatie. Zo krijgt u alvast een indruk hoe een akoestische meting/advies eruit ziet.

Waarom is een goede akoestiek belangrijk?

U concentreren op een bepaalde taak wordt moeilijker wanneer de akoestiek slecht is. Lawaai zorgt ervoor dat mensen geïrriteerd en gestresst raken.

Ruimte zonder akoestische oplossingen

Ruimte met akoestische oplossingen

In de natuur komt geluid vanuit één richting. Tegenwoordig brengen de meeste mensen ruim 90% van de tijd binnen door. Binnen komt het geluid bij een slechte akoestiek van alle kanten het gehoor binnen. Dit met als nadelig gevolg dat je minder functioneert.

Na afleiding door bijvoorbeeld een storend geluid kan het tot 25 minuten duren om terug te keren naar de oorspronkelijke taken en duurt het daarnaast nog eens 8 minuten om weer op hetzelfde concentratieniveau te komen van voordat u onderbroken werd. Een goede akoestiek in uw ruimte is daarom erg belangrijk.

De belangrijkste redenen om de akoestiek te verbeteren zijn:

  1. voor het creëren van meer rust;
  2. voor een goede concentratie;
  3. voor een perfecte spraakverstaanbaarheid.

Advies in onze showroom

Voor een afspraak met een akoestisch adviseur bent u van harte welkom in onze showroom gelegen in De Meern. Na het maken van een afspraak helpen we u graag met zowel zakelijke als particuliere vragen over akoestiek.

Samen met onze akoestisch adviseur wordt er gekeken welke akoestische oplossing geschikt is voor uw ruimte en kunt u onze meeste producten direct bekijken. Zo hebben we veel akoestische materialen in de showroom. Daarnaast zijn akoestische oplossingen zoals plafondeilanden, fotopanelen en wandpanelen in onze showroom te bekijken.

EASY Noise Control - showroom
ruben de visser, easy noise control, werknemer

Vraag advies aan

Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Metingen van galmproblemen
foam, easy noise control Advies over akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag