Advies nodig?

Blog
post
28 september 2018
Jeroen de Klaver

Collectie BuzziSpace uitgebreid


Om een uitgebreid en concurrerend assortiment aan te kunnen bieden, blijven wij continue onze collectie akoestische oplossingen uitbreiden. Naast innovatieve eigen producten, bieden wij ook een ruime collectie aan producten van derden aan. In deze blog lichten we een aantal producten van BuzziSpace uit. Het assortiment van BuzziSpace is gebaseerd op recyclebaar ecologisch vilt.

BuzziBlox
De BuzziBlox collectie bestaat uit een groep akoestische panelen met verschillende vormen en dieptes. Door met kleur, vorm en diepte te variëren zijn er veel designmogelijkheden. De akoestisch panelen richten zich op het verbeteren van de akoestiek in de ruimte op het spraakspectrum.

BuzziBlox

BuzziZone
De BuzziZone is een halfhoog vrijstaand akoestisch scherm, bestaande uit drie elementen. Het akoestische scherm is ideaal voor het creëren van een afscheiding in bijvoorbeeld een kantoor of woonkamer. Dankzij het geringe gewicht zijn de BuzziZone schermen gemakkelijk verplaatsbaar.

BuzziZone

BuzziScreen
BuzziScreen is een flexibel akoestisch scherm. Het gerecyclede ritssysteem zorgt ervoor dat het eenvoudig is om panelen te koppelen. Met de flexibele akoestische schermen is het eenvoudig om ruimtes te verdelen. Zo zorgt de BuzziScreen voor een hogere mate van privacy verhoogt en een verbetering van de akoestiek.

BuzziScreen