Collectie BuzziSpace uitgebreid

Om een uitgebreid en concurrerend assortiment aan te kunnen bieden, blijven wij continue onze collectie akoestische oplossingen uitbreiden. Naast innovatieve eigen producten, bieden wij ook een ruime collectie aan producten van derden aan. In deze blog lichten we een aantal producten van BuzziSpace uit. Het assortiment van BuzziSpace is gebaseerd op recyclebaar ecologisch vilt.

BuzziBlox
De BuzziBlox collectie bestaat uit een groep akoestische panelen met verschillende vormen en dieptes. Door met kleur, vorm en diepte te variëren zijn er veel designmogelijkheden. De akoestisch panelen richten zich op het verbeteren van de akoestiek in de ruimte op het spraakspectrum.

BuzziBlox

 

BuzziScreen
BuzziScreen is een flexibel akoestisch scherm. Het gerecyclede ritssysteem zorgt ervoor dat het eenvoudig is om panelen te koppelen. Met de flexibele akoestische schermen is het eenvoudig om ruimtes te verdelen. Zo zorgt de BuzziScreen voor een hogere mate van privacy verhoogt en een verbetering van de akoestiek.

BuzziScreen

#wij adviseren akoestiek

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Advies nodig?

Yalmar Ras
akoestisch specialist

Wellicht interessant